To nije problem, od starosti i vlage spao je lume kad se sredjivalo, sa to mogu da previzivm no sekundara mi je problem
To nije problem, od starosti i vlage spao je lume kad se sredjivalo, sa to mogu da previzivm no sekundara mi je problem
Luminacija se stavi nova,to nije problem. Aj pogledaću da li imam takvu skazaljku negde,pa ti javim.
Omega rules !!!
@don Alberto skidam kapu...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Trebalo bi da se promeni staklo na jednom seiku ssc009 p, flightmaster solar, pa me zanima preporuka za servis.
Hvala.
U kom si gradu???
Omega rules !!!
Odgovaralo bi mi da šaljem za BG ili NS, a ako je neophodno mogu i odneti.
U BG imaš nekoliko dobrih . Mislim da imaju njihove adrese i telefoni u nekoj od tema. Mihajlović,Bojović,Kostić-Dojčinović...
Omega rules !!!
bas sam skoro sam menjao staklo na svom flightmasteru i rezultat je odlican. Preporodio se sat. Uzeo sam safir za seiko turtle model sa obostranim AR premazom sa sajta DLW mods i uklopio se skoro savrseno...samo je 0.5mm deblji od fabrickog i maaalo stoji vislje, ali inace upada u mesto kako treba. Rezultat je da je ugao gledanja sada mnogo bolji kao i jasnoca i na direktnom svetlu, a i ovako. Bio je neki popust 20% pa me sve izaslo oko 5k sa carinom. Samo treba proveriti da li tvoj flightmaster koristi isto staklo kao moj
Mozes da kupis staklo pa odneses majstoru da ti zameni, bolje to nego da ti stave kakvo god imaju i mogu da nadju.
Evo par slika mog sata pored drugarovog, pre nego sto sam promenio i njemu. Mozes na slikama da vidis i to kako je kristal za nijansu visi na mom.
Bookmarks sajtovi