Ako mozes tako lagano odvojit taj "krug" od spirale, naravno da ne radi. Slike nisu bas dobre da se vidi osovine, al svejedno sat nemoze da radi ako su ta dva djela odvojena.
Pukla mi je narukvica na ovom modelu, zanima me gde mogu da nadjem istu ili indenticnu ? evo i slike http://www.markensilo.de/bilder/prod...t-F16489-9.jpg
Prva preporuka je da kontaktiras BPM i vidiš da li oni mogu da poruce za tebe originalni kai za taj model.
Druga preporuka je bilo koji kožni kais na koji mozes postaviti originalnu kopcu.
Pozz!
Ahaa, znaci mogu da prebacim ovu moju kopcu na bilo koji drugi kozni, hvala!
Svakako! Ako ne znas sam, svaki casovnicar ti to moze odraditi.
Zdravo drugari.Pitanje. Omega geneva mehanizam 1012,cupa se kljuc i ne prebacuje datum kako treba.Ima li delova i isplati li se popravljati.
Ovako taj tvoj takozvani krug je balans tocak , drugo akoje sve ispravno moze se i onda odvojiti spirala od osvine , sudeci prema slikama , kod tebe je tako zvani colet previse labav i po svemu sudeci vec pregledan od strane nekog urara koji ga je oslobodio od osvine ali pritom nije stegao da pase na osovinu , mislim da cu se potruditi da napravim jedno slikovto objasnjene kako se menja osvina da se svi koji nisu imali prlike videti kako to izgleda pogledaju
Naravno da se isplati , djelova ima i 1012 se lako i dobro servisira , vredi srediti
Bookmarks sajtovi