cifer je bio na dva tri mesta zelen i oguljene farbe sa ovih izrezbarenih linija. kako rekoh razredjena maketarska boja je ucinila svoje. ispod nje provire natpisi i oznake
cifer je bio na dva tri mesta zelen i oguljene farbe sa ovih izrezbarenih linija. kako rekoh razredjena maketarska boja je ucinila svoje. ispod nje provire natpisi i oznake
Posedujem jedan relativno redak sat. Seiko AirPro. Jedan stari digitalac sa veoma neobicnim vazdusnim jastucetom radi udobnijeg nosenja. To jastuce neretko crkava na ovim satovima, a ni moj nije izuzetak. Sat mislim da prodam, ali me interesuje vredi li ga prvo popraviti. Ako vredi, gde naci delove? Veliki sam ljubitelj satova, ali i jos veci amater, a sa ovako necim se jos nisam susretao, sta vise nemam pojma ni koja je vrednost sata, tako da i ta informacija je od pomoci. Unapred hvala.
Dobrodošao!
Jeste redak sat i mislim da će biti problem doći do delova za popravku.
Sem jastučeta ,u kakvom je stanju ostatak sata?
Imaš ovde spisak servisera pa probaj telefonski da se raspitaš da li neko može da ga popravi-Servisi satova | Svet Satova
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Dajte malo slika
Slike AirPro modela izgledaju krajnje svemirski
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Da li neko zna koji je cal. U tagu waf2111 da li je eta 2824-2 ili selitta sw200
Moguće da je ista situacija kao i u wv211, i jedan i drugi, zavisno od serije.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Koliko znam - ugrađivali su i ETA i Sellita. Najjednostavnije je da pogledaš koliko rubina ima. Biće kao kod Top liste Nadrealista - ako je pojeO - onda je muško a ako je pojeLA onda je žensko (ako ima 25 rubina - onda je ETA, ako ima 26 - Sellita)
EDIT: Preteče me vlajo
No time to lose
Pa sta znam malo mi je glupo da otvaram sat pa da se zeznem ko kod MG da mi procuri negde dosta mi je poplava sto se kaze ko se jednom opece i u hladnu supu duva
Postovani, interesuje me preporuka za dobrog casovnicara u Bg koji radi Tissot satove i ima rezervnih delova za iste ? U pitanju je Tissot prs 516 automatik sa ETA mehanizmom(providan safirni poklopac). Problem je u tome da mu je pukao jedan od zupcanika (kako mi kaze casovnicar u Kragujevcu) pa stoga, kako kaze nema dovoljnu rezervu snage. stane sa radom nakon 7,8h rada. Casovicar je odlican ali nema taj zupcanik za zamenu. Ponudio mi je da mi stavi drugi mehanizam ali to nisam prihvatio. Hvala unapred.
Pukao zupcanik pa nema dovoljnu zalihu snage ? hm....
Casovnicarska radnja Kostic-Dojcinovic, ne sumnjam da mogu da nadju delove za bilo koji sat... a mislim da zupcanik nije u pitanju.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi