poz za simu,baš sam hteo da pitam o popravci dedinog darwila a kad ono odgovor već tu.inače u pitanju je automatik,mehanizam je ok ali je kućište propalo(samo donji poklopac je od čelika a ostalo verovatno niklovano) pa bih voleo da mu nađem kućište
poz za simu,baš sam hteo da pitam o popravci dedinog darwila a kad ono odgovor već tu.inače u pitanju je automatik,mehanizam je ok ali je kućište propalo(samo donji poklopac je od čelika a ostalo verovatno niklovano) pa bih voleo da mu nađem kućište
poz nele, bojim se da kuciste moze da bude problem. zapravo, moze da se sredi, ali ne znam koliko se isplati. imas pp.
jole777 kaže:
Cao ,imam jedan sat seiko chronograf automatic..On vec par godina stoji u kutijici i nikako da vidim moze li se uopste popraviti...Ono sto ja znam i sto se moze videti sa slike njemu je staklo razbijeno ali problem je mislim i u tome sto ga je moj otac nosio na ruci sa napuklim staklom i mislim da se malo i prasine nakupio...Voleo bi da znam moze li se ovaj sat popraviti i koliko bi to kostalo (otprilike)ukoliko nije neki tezi kvar...hvala
p.s ja sam iz jednog mesta kod Panceva pa ako mozete preporucite mi neko mesto gde bi ga mogao odneti majstoru..hvala
Poslacu ti preporuku za casovnicara na PP. Definitivno moze da ga popravi, ali je diskutabilno da li se isplati. Mislim da to svakako treba da uradis, ali se neces "ovajditi" ako planiras da ga prodas. Takodje - verovatnije da su i cifer i kazaljke pa i mehanizam vise "stradali" bez stakla... Naci originalne zamenske delove je sve teze za ovakve satove.
Poslednja ispravka: vladas (19.4.2011. u 21:55)
No time to lose
Bookmarks sajtovi