haha, dobro zmaj kaze - trljaj jos... treba prilicno dugo trljati, recimo sat, sat i po, i rezultati ce biti vrlo vidljivi...
haha, dobro zmaj kaze - trljaj jos... treba prilicno dugo trljati, recimo sat, sat i po, i rezultati ce biti vrlo vidljivi...
jole777 kaže:
Biće mi ova noć duga, vidim ja.
^ Kada dobijes plik na prstu od trljanja, znaci da si izvukao maksimum i da mozes da prestanes...
Poslednja ispravka: sima hrabri (4.5.2011. u 22:07) Razlog: uklonjen citat jer je citirana prethodna poruka
Pozdrav svima, procitao sam celu temu, pa me interesuje kako da stupim u kontakt sa Makijem da bih odneo sat na poliranje? Treba mi poliranje akrilnog stakla na obicnom Casio satu. Znam da nije neki sat, al nosim ga vec 10+ godina i ima sentimentalnu vrednost, pa bih ipak hteo da izgleda lepo sad kad se bas ofucalo staklo... Hvala.
javi se na pp da ti dam Makijev broj telefona...ali ne znam da li ce da ti polira staklo...
next year at this time I'll be a millionaire
Imal' u Srbiju kupiti "Displex"?
Najbolja stvar za poliranje plexi..
Comparing Displex & Brasso when used to polish a watch glass
Ima Displex da se kupi po servisima mob. telefona.
Super je stvar za poliranje akrilnog stakla na satovima...
Ja sam je koristio na Swatchu i na Casiu i odlicno je ispalo, ispoliralo je sve ogrebotine.
Samo, treba dosta vremena da se uradi jedan sat.
evo postupak poliranja mog swatch sata od nehrdjajuceg celika . radi se o narukvici,kopći i samog kucista sata . kupia sam vodobruisni papir gradacije 1000 tako kroz vodu do visokog sjaja poslje je dosla polir pasta od 3 m za krom na brodu i na krpu sve dok se krpa nije prestala crnit. daljni postupaj je bija uisti sve do vodobrusnog papira gradacije 7000 tisuca i polir paste sat izgleda ko novi iako je bia dosta istrugasn.
Bookmarks sajtovi