Moj sat pocinje da izgleda tako. Nije mu nista radio, samo ga je nosio svakodnevno kao beater
Moj sat pocinje da izgleda tako. Nije mu nista radio, samo ga je nosio svakodnevno kao beater
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Zarekg, iz mog nekog malog iskustva, 3M-ove paste su bolje od Turtlewax-a...
Inače, neke krntije od satova sam probao raditi čisto iz znatiželje, jer ne volim naknadno polirana kućišta. Odlične rezultate je dala domaća PUROL pasta za finiš. Sa njom sam izvukao riseve od 2000 da se lupom nije mogao naći trag ili ris...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Znam da je 3M bolji, to je pasta namenjena profesionalcima i samo za masinsku obradu. Ima jos takvih pasta koje su bolje od Kornjace ali koristio sam ono sto mi se naslo pri ruci. Probacu Purol, cuo sam i ranije da je odlicna pasta.
Pozdrav jedno malo pitanje o poliranju sata naime sat nije izudaran ima frizica koje bi trebalo ocistit ima li netko kakav prijedlog urar trazi puno novca za taj poslic
Procitaj u ovoj temi.....
Poliranje sata
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Sta ima u toj krpici za poliranje kad ovako pilira? Dali ona moze ostetiti sat
Ne moze, jer treba dosta da trljas da bi se vidjeli rezultati. Ona je za poliranje zlata koje je puno mekse od čelika. Ali su rezultati savreni, polira do visokog sjaja.
I moje iskustvo sa cape cod krpicom je odlicno. Jedino sto je ona za sjajne povrsine. Sto je povrsina sjajnija, bolji su rezultati.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Dali se sa krpicom smije dirat staklo ili samo sat staklo je mineralno
Izbegavaj kontakt sa staklom. U teoriji ne bi trebalo da bude problem ali nije retko da posle poliranja ljudi vide minijaturne ogrebotine na staklu.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi