Staklo je mineralno, ali opet, u kucnoj radinosti ne mozes da ga ispoliras.
Sto se tice ostatka, to je vec druga prica i postoje razne metode. Prelistaj malo ovu celu temu, pisalo se vec o tome.
Staklo je mineralno, ali opet, u kucnoj radinosti ne mozes da ga ispoliras.
Sto se tice ostatka, to je vec druga prica i postoje razne metode. Prelistaj malo ovu celu temu, pisalo se vec o tome.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Drustvo da li neko ima kontakt od coveka iz BG-a koji polira mineralna stakla?
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Ja sam upravo fasciniran Cape cod krpicom. Seiko koji nosim od leta 2014. intenzivno je vraćen u stanje "stavljen do tri puta na ruku". Nemam slike pre i posle ali imam Edox koji plače za poliranjem pa ću napraviti prilog. Inače sve je trajalo do deset min.
Pozdrav, kako mogu stupiti u kontakt sa Vama, zeleo bih da ispoliram sat kod Vas..?
Cao, nov sam na forumu i pokusavam da stupim u kontakt sa clanom maki69 ili ako neko ima preporuku nekoga ko moze da mi ispolira celicni sat i vrati mu staru slavu. Unapred hvala
Pozz i dobro dosao na forum. Prvo...odakle si? Svaki malo bolji casovnicar ce ti ispolirati sat.....Sve ovisi koji je sat, takodjer imas i skuplje satove za koje postoji poseban alat za poliranje.
Prelistaj ovu temu...ima tu navedeno dosta interesantnih stvari.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Iz Beograda. Iskreno prvi put sam skupio pare i kupio skuplji sat i veoma sam bojazljiv o tome kome da ga ostavim na poliranje, a s obzirom da sam nov u svetu kvalitetnijih satova ni ne znam gde imaju casovnicarske radnje ( sem ovih po trznim centrima).
E jos da si napisao koji je sat......bilo bi lakse da te se uputi.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Toroniy, dobro došao na forum.
Što se poliranja tiče ako je u pitanju baš poliranje kućišta ili matiranje, možeš odneti kod Servis i popravka satova, zamena kaiševa, poliranje stakla, zamena baterija. Ako je u pitanju tzv. sunburst tj. sunčevi zraci, ne znam da u Srbiji to neko radi .
Primer "sunburst" finiša:
Poslednja ispravka: skydrummer (13.4.2016. u 18:41)
Bookmarks sajtovi