"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Ma naletice vec neko!
Ja, nazalost, nemam vise. Zadnje pakovanje otislo jos krajem zime.
Он сказал: "Поехали!"
..i sad' mi to kazes??
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Zakasnio si s pitanjem tacno pola godine
Jos - eto, sto ti je kad nije bilo sudjeno - zadnja dva pakovanja potrosih na nesto potpuno lijevo, sto sa satovima nema nikakve veze, pa, povrh svega, jos i neuspjesno.
Он сказал: "Поехали!"
..e tako ti i treba
Pozdrav svima! Dobio sam zanimljiv predlog od prijatelja da promenim izlged moje narukvice sata Tag Heuer. Model sata je WAY2110.BA0928. Ono sto bi mi izgledalo zanimljivo je da brusene linkove koji se nalaze u sredini narukvice ispoliram da izgledaju kao efekat ogledala. Da li je to moguce, i ako jeste, ko to ovde najbolje radi? Naravno mislim da su za to potrebne masine.
..gle, svaki majstor koji se bavi poliranjem moze to da ti odradi. Samo moras znati jedno, kada se ide na taj "visoki sjaj" uz efekat ogledala dobiti ces jako osetljivu povrsinu na kojoj ce se sve videti tj.,najvise ostaju otisci prstiju i cim dotaknes pojavljeje se jedna vrsta matiranog otiska. Tako da ces morati stalno prebrisavati ako zelis da bude uvek cisto.
Ja bih ti savetovao da probas da prvo kupis kod kineza skroz poliranu narukvicu tog izgleda za 4-5e. Onda mozes sam da matiras linkove sa kraja i da vidis da li ti se taj izgled svidja.
Bookmarks sajtovi