Postavi sliku, da vidimo rezultat meca
Postavi sliku, da vidimo rezultat meca
Ma tu tamo po koja modrica i ogrebotina, nista strasno junak je on, nego sam odmah bacio peskir jer mislim da u duzem mecu Mako ne bi imao sanse
Salu na stranu, relativno plitke ogrebotine, jedno 7 tankih paralelnih linija. Nerviraju me, ipak je ovo "Desk diver", a ne "Tool watch"
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
A da proveriš ti taj zid posle dan-dva? Ipak je to bio susret sa nindžom
Ja sam svojim nighthawkom slučajno zakačio zid na poslu. Nighthawku nije ništa, a na zidu se vidi štrafta
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pa nisam ga bas zakacio, zavukao sam ruku u uzan prostor izmedju zida i police na terasi (nekakav spanski zid ili nesto slicno, ima vrlo grubu teksturu), tako da je vise bilo rendanje nego kacenje
Pazi OVAJ susret DVOJICE nindža:Ipak je to bio susret sa nindžom
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Pade mi rolex na beton s prvog sprata jaaaaaooooooooooooooooooooooooooo
Radi samo ne znam dokle
next year at this time I'll be a millionaire
^ sta je sa betonom?
Au bre zmaje.nemoj to da mi radis.
Ima,pojavilo mi se nesto na ciferu belo kao da je komadic od luminacije otpao,ma da ne znam da i je moguce. Ne vidi se ali mene ubija ubija kako ga vidim............................................. ......,sva sreca cista mi je okolina pa je bilo nekih kartona pa je verovatno ublazilo
next year at this time I'll be a millionaire
Jbg.
Pregledaj ga dobro.
Da se nerviraš-ne vredi.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi