@Marko T, jel si potpuno siguran da je staklo mineralno?
Pitam posto vecina Tissota novije proizvodnje ima safirno staklo. Ako je to kojim slucajem i kod tebe, mrka kapa.
@Marko T, jel si potpuno siguran da je staklo mineralno?
Pitam posto vecina Tissota novije proizvodnje ima safirno staklo. Ako je to kojim slucajem i kod tebe, mrka kapa.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mineralno staklo je u pitanju 100%....
Mineral glass pise na poledjini...da li bi mi predlozio da u sopstvenoj reziji pokusam nesto ili da ga nosim kod nekoga ko se time bavi...znas li nekog ko to radi?
Poslednja ispravka: RUS (24.7.2013. u 14:15) Razlog: Spojene poruke
Mozes ti da probas, ali ne verujem da ces uspeti nesto da uradis.
Stvarno ne znam ko to radi, ne znam ni odakle si ti, tako da ne bi bilo lose da napises, kako bi neko mogao da ti preporuci nekog blizu tebe.
I molim te, skoncentrisi se na jednu temu u kojoj ovo pitas. Ovako je vise nego konfuzno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
U redu obraticu paznju na temu gde pisem...izvinjavam se svima, nov sam clan pa se jos ne snalazim najbolje..tebi svakako mnogo hvala na dibronamernom savetu. Nece se ponavljati...pozz
Meni je longines bio pod garancijom pa posto sam reklamorao nesto sitno, poslat je u svajcarsku i tamo su mi gratis ispolirali safirno staklo. Bila je gadna brazda od ko zna cega (zidovi recimo mogu imati tragove korunda iliti rubina, koji po mosovoj skali ima tvrdocu 9 za razliku od safira koji ima samo 8). Naravno sad je sat kao nov.
E, indijanci, aj neko da da kontakt nekoga ko polira stakla u BG. (kolika je okvirna cena?) Treba da uputim ortaka....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Dragi Zabavnice,
Imam pitanje. Jedan moj drug (ne ja, naravno! Ja to, jelte, radim k'o od sale... vise puta sedmicno... ustvari dnevno) bi zelio da izvede djevojku u kino, ali ne zna kako da joj pridje, pa eto, ako vi mozete pomoci...
Reci, brate, treba neko da mi ispolira staklo, i cao! Kakvi ortaci, ovo, ono...
Salim se, naravno. Cekam da mi se uploaduju neke fotke, pa ubijam vrijeme!
Nadam se da ce vec neko pomoci!
anbeast
Ja se javljam samo da te nerviram
Našao sam odličnog čoveka za to.Optičar. Nije skup (700-800 dinara).Radi i zamene stakla po istoj ceni!
E,a šta je problem?
Zabranio mi je da ga reklamiram i bilo kome dajem njegov broj!
Najozbiljnije.
Ne vredi da me pitate preko PP.
Kaže gospodin-''Ako me pomeneš na onom tvom forumu više neću primati tvoje satove''
Jednostavno je prezatrpan poslom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
VLADAN P, nemoras ti reklamirati coveka....samo napisi adresu a ostalo ce covek-zver sam da nadje.....nema valjda vise opticara na toj adresi.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Prokletnici! Ja mrtav ozbiljan, a ovi zbijaju šale Stvarno oće čovek polira staklo na nekom bangavom St. Oliveru. Moš' mislit....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi