Posto mi se cesto desi da izgrebem staklo..posto neki nemaju safirno staklo..zanima me ima li u bg neki servis gdje mogu da mi ispoliraju staklo....da se ne vide ogrebotine??
Posto mi se cesto desi da izgrebem staklo..posto neki nemaju safirno staklo..zanima me ima li u bg neki servis gdje mogu da mi ispoliraju staklo....da se ne vide ogrebotine??
Gorro, poslao sam ti privatnu poruku sa kontakt informacijama čoveka koji to radi zaista kvalitetno.
Nažalost on nije za to da javno objavim njegove podatke na sajtu pa ću ih stoga slati svakom zainteresovanom na zahtev.
Pozdrav,
V.S.
Negde pročitah da je za poliranje u kućnoj radinosti moguće koristiti jednu od najfinijih polir pasti koju svako ima u kući, pastu za zube. Bila je samo caka da se koristi određeni tip krpice, koliko se sećam pamučna nije dobra jer ostaju dlačice, i navodno trebalo bi da se dobiju dosta dobri rezultati. Možeš da probaš...
Ja sam inače ispolirao staklo na svom satu, ali sa burazerovom gravericom, ima da se pazari u METROu i sličnim radnjama za oko 2.000,00 din. Postoji uložak sa nekom kao tvrđom vatom koji je za poliranje, probao sam prvo bez paste, i nije bilo vidljivih rezultata, dodao sam onda malo paste za zube i u faktički 3 prolaza sam uklonio sve ogrebotine. Rezultatom sam veoma zadovoljan.
E sad ne znam da li je bitno, ali koristio sam BlendAMed Complete 7 + Herbal :p
ok,hvala vlado i skydiver,kad dodjem u bg posjeticu ovog covjeka za poliranje...
Pozdrav.
Imam jedan Fortis sat sa antirefleks staklom koje je malo izgrebano, pa deluje kao da je zamrljano. Interesuje me da li može da se polira takvo staklo, i da li je antirefleks neki sloj koji se skine posle poliranja?
Hvala unapred...
Antirefleksni sloj se u većini slučajeva nanosi sa unutrašnje strane stakla i poliranje,logično,ne utiče na isti.
E,sad.Ima modela gde se taj premaz radi i sa spoljne strane.Ja zaista ne znam kakav je slučaj kod tebe.
Ako je premaz i spolja-naravno da će ga poliranje oštetiti.
Dakle saznaj taj podatak i znaćeš šta ti je činiti.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kako to da saznam...? Model Fortisa je 610.22.158.1 official cosmonauts...
Probaj da se raspitaš kod ovlašćenog servisera ili uvoznika.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ok, odneću ga kod Simovića pa šta kaže, to mi je najbolje...
Hvala, pozzz.
Bookmarks sajtovi