dakovic kaže:
.....da ne navodim sada posebno kome sve odgovaram, prepoznacete.
-onaj sat na ruci onog coveka nije amfibija pa dobro nema veze te je velicine i tog stila tako da ostaje u temi, u svakom slucaju sat nije ronilacki nego samo tako izgleda, kao i amfibija. ronioci ne nose amfibije niti seiko divere oprostite ako sam pogresio i ne popravljajte me u nazivu.
onaj drugi veliki ruzni debeli smesni bizarni sat je pravi ronilacki sat za to pravljen da bi u mrakaci pod vodom ronioc video koliko jos sme na kojoj dubini da se zeza da ne bi umro ako nesto pogresi. taj sat ima ime, nije nikakva zajebancija sat je pravi. to sto ne znate ko je proizvodjac i da li je sat deciji ili ronilacki ne daje za pravo na neadekvatan komentar.
sledeci clan kaze nisam inzenjer, ali kako voda da pojede nerdjajuci celik, e pa druze voda pojede nerdjajuci celik, ako mislis da nerdjajuci celik ne moze da zardja sta cu ti ja, drz se ti tvoje profesije koja god da je, siguran sam da si tu maher. no neadekvatno je da poredis dubinu vode sa agresivnoscu iste. to mi poredjenje lici na kravu koja bleji, dakle nesto nespojivo.
naravno izvinjavam ti se vec odmah ovde na ovakvom tonu i neprimerenim recima i poredjenjima no ni ti nisi bio bolji. napadas a uopste ne znas koga, mozda sam ja inzenjer, mozda sam ronioc, jesi pomislio na to mozda.
ako nekog zanima koji je ono sat napisacu.
...tolerancije zupcanika i ostalih delova, pa ako napisem svoje iskustvo, iskustvo osobe koja je u poslednjih pola godine od cetiri komandirca uspeo da ozivi tri, da su jako losi po odabiru klasa tolerancije te se dogodi da isti deo iz jednog sata nece da se pravilno uklopi u drugi i obrnuto a pomenuti delovi rade na maticnim satovima- siguran sam da mi preti opasnost od jednog dela clanova foruma, stoga cu napisati - povlacim sve sto sam ikada napisao protivu amfibija/komandirskog i slazem se se svima- nema boljih satova.
citat sa iracke drzavne televizije 1988e
,,,,,izlaznost na izborima je bila 99% stanovnistva , a nas predsednik bog da ga pozivi je pobedio sa ocekivanih 100%
Bookmarks sajtovi