Pozdrav drugari,moze li mi neko pomoci?
Na jednom meni dragom i starom satu se gotovo unistilo ono mesto gde se kace iglice za kais,gotovo se izjelo,pa ima li neko da mi preporuci casovnicara koji bi mogao to da zalemi- popravi? Unapred hvala.
Gde u Beogradu odneti Raketu 2609.HA na proveru i servis?
Hvala
Preporučio bih da odneseš sat kod Srbe Mihajlovića
Časovničarska radnja Srba Mihajlović | Svet Satova
On je ranije bio zvanični serviser za Breitling i ima odgovarajući alat, ali je i nešto skuplji od ostalih. Meni je promenio bateriju na Breitlingu pre 5 godina i sat još radi.
Hvala za preporuku.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Kod koga odneti G-Shock na servis u Beogradu?
Naime jednom starijem (ali od onih kojima baterija traze 10 godina, pa mi zato drag) se bila istrosila baterija pa je odnesen kod obliznjeg prodavca Casio satova (a ima i servisera), koji je rekao da problem nije u bateriji nego nesto drugo jer su zamenili bateriju, a sat se nije ponovo ukljucio, a kad sam sam prateci upustvo sa YT ja stavio novu bateriju sat se normalno "probudio" i poceo da radi, ALI ne rade dva od 4 dugmeta. Sumnjam da je "majstor" kod prvog casovnicara mozda izgubio neki deo (?) ili sl. i voleo bih da to pogleda neko ko ima iskustva s ovim satovima.
jel mu uradjen AC reset nakon zamene? https://www.youtube.com/watch?v=malHprlfp6w
Ja sam to uradio oni u casovnicarskoj radnji ocigledno nisu znali da to treba.
Posle toga normalno proradio, ali eto dva tastera ne rade nakon te njihove promene baterije...
Te nemogu ni da namestim tacno vreme.
U koji sevis si nosio sat ?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi