Bojovic u City pasazu odlican je casovnicar..
Bojovic u City pasazu odlican je casovnicar..
next year at this time I'll be a millionaire
^^^ Takodje pozitivna iskustva sa Bojovicem.
Mozete li mi preporuciti casovnicara u Novom Sadu za popravku ETA 7753 Sata. Stowa Flieger Chrono je u pitanju.
Imas u rubrici servisi nekoliko casovnicara. Ja bih licno odneo kod Simovica, posto sam o njemu cuo sve najbolje.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala. Videcu sta kaze. Jos cekam konacan odgovor od Stowa posto je tek par meseci star sat a ne bih da Saljem nazad u nemacku. Problem je nastao sa štopericom vise ne može da se startuje. Vidi se da poluga koja startuje stopericu nije vise u L polozaju nego vise kao I pa ne dohvati da aktivira.
Samo uporedi koliko košta slanje za Njemačku,a koliko popravak kod Simovića i izaberi jeftinije.
Onda ti ostaje da se raspitaš na carini mada mislim da u ovom slučaju nemaju šta da traže.
kad sam kontaktirao Glashutte za jedan sat da im posaljem rekli su mi da im obavezno naglasim na paketu sa kojom namenom ide tamo sat i sa kojom namenom mi oni taj sat vraćaju, da bismo izbegli probleme sa carinom, to su mi striktno naglasili
ps carina kao administrativni organ, ne kao tarifna barijera, pošto toga više nema
Poslednja ispravka: Милан Милановић (29.5.2015. u 22:32)
Popravljen sat kod Simovica. Popravka bila banalna ta rucka koja kontrolise start stop je vracena u L polozaj i sad sve radi. Kaze tako nesto jos nije video .
Opciju da saljem u Stowu nisam razmatrao jer sam u dogovoru sa vlasnikom dosao do toga da ako je manja popravka ja tu sredim a oni da plate
Bookmarks sajtovi