nisu od volje juzno vrijeme evo moj swatch sinoć je radio ok do jutros nije stao dosla ga je volja
nisu od volje juzno vrijeme evo moj swatch sinoć je radio ok do jutros nije stao dosla ga je volja
A nisi ga mozda voleo i pazio ...oce oni tako...,na sve mislim
next year at this time I'll be a millionaire
više razloga mogu biti za stajanje
stane jer se ne navije dovoljno-neispravan mehanizam navijanja
stane između 23;00 i 03:00 neispravan mehanizam datuma
zakasni u stanju mirovanja( preko noći) može biti gornji razlozi može biti da treba servis
može biti da u mehanizmu ima nečistoća koje zapnu između zubova mehaniznma i nošenjem preko dana zbog trešnje sata upadnu izmeđi ali i ispadnu a po noći ako upadne obično ne ispadne van te zaustavi sat
test za neispravan datum- nariktaj sat da ti datum prebacuje u podne i nosi ga takvoga pa ako u podne ne prebaci greška je u njemu-
za ostalo moraš potražiti pomoć urara jer se sat mora otvarat, dobro bi bilo da mu doneseš sat u jutarnjim časovima
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
odnit cu ga u urara ali swatch je neznam kako ce ga otvorit i ako ga otvori ko ce ga vise spojit zaj su do zla boga
ma bez brige otvorit će ga ko konzervu
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Vostok amfibija(automatik), kupljen pre oko 5 dana, radio super par dana i juče sam ga skinuo oko 18 sati a u on de zaustavio u 22, da li se radi o kvaru?
Nazalost to nije normalno.
Kada je skroz navijen, trebalo bi da radi bar 30 casova po skidanju sa ruke.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Neznam koji časovničar je dobar za vostok satove?
dobar za Vostok satove?
Bookmarks sajtovi