imam problem oko oštećenog stakla na satu , imam jednu veću ogrebotinu na staklu , ima li iko iskustva može li se to polirat ili očistit , i dali se to isplati radit
imam problem oko oštećenog stakla na satu , imam jednu veću ogrebotinu na staklu , ima li iko iskustva može li se to polirat ili očistit , i dali se to isplati radit
ok ,probat cu ovo sa pastom za zube, hvala
Ako ne uspeš javi pa ću ti poslati kontakt informacije čoveka koji to profesionalno radi.
Pozdrav,
V.S.
Postoje razna sredstva za poliranje kako stakla tako i čelika koje možeš naći i kupiti preko interneta.
Moj drugar je pazario preko jednog inostranog foruma o satovima i jako je zadovoljan.
Ja sam link stavio više da bi ukazao da već postoji tema na forumu na datu problematiku, i kako bi se tamo eventulano nastavilo. Malo je bzvz da jednu priču razvučemo u više tema, nezgodno za pretragu sutra kada nekome zatreba. Npr. sada ova informacija koju je dao jaksha postoji u ovoj temi, a u onoj ne postoji. Možda bi mogle da se teme spoje, pa da se onda sve informacije nalaze na jednom mestu.
Skydiver potpuno si u pravu, ja sam samo odgovorio na pitanje.
Predlažem svim članovima pre nego što započnu određenu temu, da pogledaju da li je o njoj već bilo rasprave.
pa otvorite temu na ta pitanja pa ce ljudi pre naci odgovore a ne sada da pretrazujemo deo po deo po forumu
pozdrav
kad god vidis sat ti pozeli zelju
Bookmarks sajtovi