@Walter
Има ли шансе да се поправи боја на безелу? Да ли то може некако да се среди? Ја сам постао подозрив према таквим сатовима баш због чињенице да се тај фарбани безел изгребе пре или касније.
@Walter
Има ли шансе да се поправи боја на безелу? Да ли то може некако да се среди? Ја сам постао подозрив према таквим сатовима баш због чињенице да се тај фарбани безел изгребе пре или касније.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ima da se kupi
Bezel Insert for TAG HEUER AUTAVIA Chronograph 1163 | eBay
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Tacno je to da se spoljasni bazel kad tad izgrebe obicno bazel je napravljen od neke legure aluminijuma i onda boja na njemu je nanesena pa ispecena to je posebna tehnologija ja sam pokusavao da popravljan na jednim bazelom od cirizen divera svasta sam pokusavao najbolje se pokazao crni mat sprej medjutim i on nakon kraceg vremena spadne.
Nekim satovima na svu srecu stoi to da im je spoljasni bazel nijansu onako oliteo sa nekim malim ogrebotinama to im daje neki avanturisticki vintage smek, to ti je slicno onome kupis nove farmerice pa one su onako namerno izbledjene olitene a na nekim mestima i pokidane, i tako to
Na ovim mojim Heuerom i ne izgleda tako lose bazel kad se vidi u zivo problem je mehanizam i potraga po delovima !
zelim ti puno srece u potrazi po delovima,poznajem tog sadziju i bezi od njega,vidi sta ti fali od delova ja sam tu
da pomognem koliko mogu
Neznam cudi me jedna stvar Heuerovi kolekcioneri imaih mnogo, dok nisam imao ovaj sat nisam ni mogao zamisliti da je stari heuer ne tag heuer vec samo Heuer ekstremno popularan i tazen medju kolekcionerima ali problem je u tome sto se delovi jako jako tesko pronalaze !
Stvarno lepo izgleda, čini se da je baš vredelo.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Hvala, Vlajo, vredelo je. Sat je porodično nasledstvo, pa zbog toga za mene i suprugu ima veću vrednost nego što se može izraziti novcem. Njen otac je često nosio taj sat, a pošto je pregledan, bio mu je veoma koristan u starosti. Sat izgleda još lepše u prirodi, a ovom prilikom bih javno pohvalio g. Kostića (tako se preziva momak koji radi u servisu). Osim kozmetike, sat je očišćen, podmazan, nanet je novi fosfor na kazaljke, a ispolirani su mu kućište i staklo. Naravno, kao čovek koji voli svoj posao i ceni mušteriju, dao je i uobičajene savete za održavanje i garanciju od godinu dana. Ako ima još nekih pitanja - tu sam.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi