Da ne zaboravim, moram da se javno zahvalim našem članu Hakuni, koji me je uputio na to da pomenuti servis pruža pomenute usluge.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Svaka čast Nešo, ništa lepše nego kada se tako lep primerak vrati u život, pa još kada ima i sentimentalnu vrednost...
Neso, omega odlicno izgleda, kao nova! Mislim da je itekako vredelo i vremena i truda (o novcu necemo, prevazisli smo taj prizemni nivo ))!
jole777 kaže:
Ako dozvoliš, odgovorio bih i koliko je koštalo, jer ima ljudi koji pitaju: 130€ = cifer (100) + čišćenje + poliranje stakla i kućišta + reluminacija. Da budem iskren, vredelo je svakog dinara/evra, a nema tih para koje mogu da kupe ovo zadovoljstvo. Ženski deo familije je prezadovoljan (tj. žena i tašta)
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Nešo
Svaki komentar bi bio suvišan
Ništa lepše od ovakve rabote.
Jedno praktično pitanje,pošto je to preko slike teško zaključiti-Kako si zadovoljan nanošenjem fosfora na kazaljke?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
I to je OK odradio. Kazaljke su se videle u mraku kada sam došao kući, a sat sam doneo u kesici, koja je bila u džepu. Naravno, kada se stavi na malo svetla, kazaljke se sasvim lepo vide. Naravno, nije kao ronilački sat, ali luminacija je sasvim pristojna.
Odlicna Omega Neso, svaka cast! Gledam cifer kakav je bio i kakav je sada i prosto da ne poverujes kako ga je dobro sredio...
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
svaka cast tvoja omega sada blista novim sjajem , hiii
Bookmarks sajtovi