Bas tako...radicu ih za sebe i neka povrate bar malo starog izgleda i bicu zadovoljan.Procitao sam dosta tema odavde i otprilike sam upoznat sa cenama.Sreca sto su opet u pogonu,a ne u nekom budzaku ce nadoknaditi potrosene novce...
Sat je sumnjiv sav ali je poklon pa ce dobiti bar novi kais.Nisam bas ljubitelj takvog tipa satova i nisam ga ni nosio vec moj brat.Do skoro nisam ni znao za taj brend (Nivada mi je bila vrh casovnicarstva i najcenjeniji brend u nasoj kuci ) tako da nisam u klasi mogucih vlasnika originalnog A.Lange-a .
Ispratio sam tvoje postove,sat vracen u zivot i sve cestitke na tome.Pokusacu odraditi barem priblizan posao oko ove rakete.Ima donatora na vockici pa cu iskombinovati nesto.
Mislio sam da sam "izlecen" i da me je proslo pravo da ti kazem.Ali potraga za satom koji sebi planiram da kupim (Citizen Aqualand JP2000 mi pobegao sa licitacije na vockici pre mesec dana sto ne mogu jos da prezalim ) i skorija kupovina Nivade Popularis na istom sajtu za oca povodom godisnjice teze operacije me ponovo zarazi .I devojka/zena sa kojom sam 10+ god se prosto iznenadila kad sam poceo da prikupljam satove koji su stajali zaboravljeni po fiokama.Ide to s' godinama izgleda.
Svima hvala na toploj dobrodoslici!
Bookmarks sajtovi