Strana 24 od 41 PrvaPrva ... 1420212223242526272834 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 231 do 240 od ukupno 406
Like Tree446Likes

tema: Restauracija vintage satova

Novi član Avatar korisnika zMrGood
    Član od
    23.2.2013.
    Lajkovi
    14
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Restauracija vintage satova

Citat Rus_PA kaže: Pregled poruke
    Dobro dosao na forum.
    Kao sto i sam vec znas sredjivanje tih satova ce verovatno izaci vise nego sto oni realno vrede, ali neke stvari kao sto su uspomene nemaju cenu.
    Bas tako...radicu ih za sebe i neka povrate bar malo starog izgleda i bicu zadovoljan.Procitao sam dosta tema odavde i otprilike sam upoznat sa cenama.Sreca sto su opet u pogonu,a ne u nekom budzaku ce nadoknaditi potrosene novce...

Citat 83stojan kaže: Pregled poruke
    Rotor na Lange izgleda kao na ovoj replici ,izvinjavam se ako gresim ali zadnja strana sata mi izgleda sumljivo.
    Prilog 62736
    Sat je sumnjiv sav ali je poklon pa ce dobiti bar novi kais.Nisam bas ljubitelj takvog tipa satova i nisam ga ni nosio vec moj brat.Do skoro nisam ni znao za taj brend (Nivada mi je bila vrh casovnicarstva i najcenjeniji brend u nasoj kuci ) tako da nisam u klasi mogucih vlasnika originalnog A.Lange-a .
    Citat gdin Branko kaže: Pregled poruke
    zMrGood, dobrodosao na forum! Koliko sam uspeo da vidim-imas "Raketu" kao moju. Sve oko njenog sredjivanja i cene imas uprvo u ovoj temi. Imas i slike,ali nisu u Bog zna kakvoj rezoluciji. Sve je radjeno u Beogradu-cisto da napomenem,posto ne znam odakle si.
    Kao sto ti je Rus_PA rekao, neke stvari se ne mere novcem.
    Srecno!
    Ispratio sam tvoje postove,sat vracen u zivot i sve cestitke na tome.Pokusacu odraditi barem priblizan posao oko ove rakete.Ima donatora na vockici pa cu iskombinovati nesto.
    Citat zma kaže: Pregled poruke
    zMrGood, dobro nam dosao!!! Mozes da radis sta hoces ali kad se zarazis satovima, nista ne pomaze! Drz' se ubuduce!!!
    Mislio sam da sam "izlecen" i da me je proslo pravo da ti kazem.Ali potraga za satom koji sebi planiram da kupim (Citizen Aqualand JP2000 mi pobegao sa licitacije na vockici pre mesec dana sto ne mogu jos da prezalim ) i skorija kupovina Nivade Popularis na istom sajtu za oca povodom godisnjice teze operacije me ponovo zarazi .I devojka/zena sa kojom sam 10+ god se prosto iznenadila kad sam poceo da prikupljam satove koji su stajali zaboravljeni po fiokama.Ide to s' godinama izgleda.
    Svima hvala na toploj dobrodoslici!

Stariji član Avatar korisnika bezbi
    Član od
    19.9.2010.
    Lajkovi
    1897
    Reputacioni uticaj
    41

Cao drustvo, imam pitanje za vas.

Danas sam dosao u posed ovog Loginesa, pa posto mi se bas svideo voleo bih ga poslati na resturaciju. Moje pitanje se odnosi na cifer, ima zute flekice i izgleda kao da je prljav, da li se to moze srediti ili bar u nekoj meri ocisiti. Znam da je moguce resturirati i cifer ali to mi je puno skupo(preko 100e) i ne zelim dotle da idem. Neko neka iskustva?

Moje drugo pitanje se odnosi na sam sat, koje godiste priblizno moze biti, i sta mislite o samom satu i mehanizmu 6942? hvala

Restauracija vintage satova-20130411_123428.jpgRestauracija vintage satova-20130412_195548.jpg

Banned
    Član od
    10.2.2011.
    Lajkovi
    3
    Reputacioni uticaj
    0

Citat nikola0406 kaže: Pregled poruke
    Ok, ajde da vidim , mozda mi neko od vas moze pomoci. Trebaju mi ova dva dela, pa ako neko ima mozda da ponudi ili zna gde bi moglo da se nadje neka kaze. Hvala unapred i pozz
    Mogu ti ja pomoci,to mi je profesija.Javi mi se na PP pa se dogovorimo ....
    Poslednja ispravka: Shmizla (20.12.2013. u 9:23) Razlog: Izbrisan br telefona zbog bezbednosti člana

Novi član
    Član od
    5.6.2011.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Kao prvo pozdrav svima na forumu i mogu vam reci da ste odlicni, a kao drugo nadam se da ce te mi pomoci oko mog problemcica u svemu ovome sam jako nov pa bi mi koristila vasa pomoc!
    Da se interesujem za satove poceo sam jako skoro i kao sto rekoh imam veoma malo iskustva pa bi bi mi koristila vasa pomoc. Zeleo bih da restauriram sat ZENITH GRAND PRIX PARIS 1900 koji mi je ostao od pradede tako da ima za mene veliku sentimentalnu vrednost pa vas molim da mi preporucite nekoga ko bi taj posao odradio kvalitetno.
    Hvala unapred.Restauracija vintage satova-imag0418.jpgRestauracija vintage satova-imag0419.jpg

Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    602

Pozdrav Branko i dobrodošao na forum. Iz ličnog iskustva mogu da preporučim servis Kostić-Dojčinović (na Zelenom vencu, preko puta stanice petnaestice).
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

Novi član
    Član od
    5.6.2011.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Hvala puno Neso , video sam da upravo taj servis preporuciju mnogi na forumu pa cu tako i ja uraditi javljam se kada posao bude zavrsen

Stariji član
    Član od
    19.7.2013.
    Lajkovi
    9072
    Reputacioni uticaj
    124

da li mozda neko zna gde moze da se uradi korona posto je losa i izgrebana u pitanju je certina type x-02 hvala unapred

Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    602

Rale, pitaj onog Darka, koga si mi i ti preporučivao, a preporuku si mi dao ovde: http://www.svetsatova.com/forum/f64/...tml#post142234

Znam da je rekao da bi neki od primeraka mogao da sredi, a ista stvar je bila u pitanju.
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

Stariji član
    Član od
    19.7.2013.
    Lajkovi
    9072
    Reputacioni uticaj
    124

pitao da moze nebi ovde trazio pomoc ali hvala u svakom slucaju

Novi član
    Član od
    30.3.2014.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Citat Ralesd kaže: Pregled poruke
    pitao da moze nebi ovde trazio pomoc ali hvala u svakom slucaju
    Moj otac popravlja sve vrste satova, od rucnih do kaminskih, vrsi i restauraciju starih satova, ako si zainteresovan javi se na pp dacu ti njegov br mobilnog da ga pitas.

LinkBacks (?)

1. 4.9.2011., 22:47

Slične teme

1. Seiko 6309/6105 diver
    By dragon in forum Kupovina satova
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 8.9.2011., 10:37
  2. Tag Heuer Carrera Calibre 1 Vintage
    By UlysseNardin in forum Prodaja satova
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 13.12.2010., 23:10
  3. Vintage Daily Beater