@Nikola
Naravno da razumem.
Čekamo rezultat.
@Nikola
Naravno da razumem.
Čekamo rezultat.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
@nikola0406
Seiko je perfektno odradio,a sa Heuerom sigurno neće biti gori.
Samo guraj batko....sve će to super biti!
Gledajuci onu staru temu na forumu o Heueru 1550 vidim da je moj jadnicak u najlosijem stanju ali ne gubim nadu
Restauracija je danas zapocela. Kuciste je ispeskirano, staklo se cistilo dva dana i ispolirano je, uspeo je da izvadi slomljena dva srafa na pozadini kucista i sad moze napraviti druga dva, Vuhuu. Skazaljke ce biti ociscene, prefarbane i stavljena ce biti nova luminacija. Na to sam se odlucio u razgovoru sa casovnicarem i dragonom. Cifer sam dugo zagledao na mojim, tj. njegovim fotkama i izgleda mi sasvim solidno ocuvan, jos se sta moze tu i ocistiti, tako da mislim da kazaljke ipak nece strcati od njega ako se potpuno srede. za mehanizam mi je rekao da ga jos nije pogledao ali mu se prvi put cinilo da je sve ok pa nije ni obracao paznju, sto je super Eto to je najnoviji update, a ostatak ocekujte od ponedeljka Pozzzzz
Dobre vijesti,cekamo update.
Stvarno dobre vesti, drago mi je da sve ide po planu. Sa obzirom na ove zahvate sat će biti k'o bombona kada bude završen. Jedva čekam da vidim slike pa da ih uporedim sa starim. Mislim da svi očekujemo Woow efekat!
Pozdrav.
Joj i ja jedva cekam da vidim rezultat,ali iz reci majstora sam zakljucio da je sve super za sada.
Danas sam isao da vidim rezultate dosadasnje, mislim da vas ocekuje jedan veliki vaaaaaauuuu efekat. Kada mi je pokazao staklo mislio sam da me zeza, da je nabavio novo Strasno. A i kuciste ce biti ludilo, kada zavrsi peskiranje, jer samo poliranjem je sada kao novo.
Bookmarks sajtovi