Lepo uradjeno
Mogu i da najavim unapred... Ocekujte od mene jednu ozbiljnu restauraciju u skorije vreme. Ceka se samo jos jedan deo...
Lepo uradjeno
Mogu i da najavim unapred... Ocekujte od mene jednu ozbiljnu restauraciju u skorije vreme. Ceka se samo jos jedan deo...
Hvala, bilo mi je zadovoljstvo dok se radilo oko sata. Vec sam isplanirao kako ce izgledati kais. Licio bi na Speedmaster style rally
kais i da step bude u boji kazaljka.
Fantasticno! Cestitam! Jel I cifer radjen ili je tako dobro ocuvan?
Cifer nije rađen. Hteo jesam ali nisam znao sa čim bi mogao da ga očistim. Vreme od 1966 kada je kupljen do danas je ipak učinilo svoje.
Hvala na odgovoru! Pitam zato sto I sam trazim nacin da sredim cifer na staroj Streli. Ukoliko znate neko ga ko to moze da uradi, javljajte!
Mislim da Kostic-Dojcinovic rade to, ali valjda se cifer salje van zemlje na ciscenje i reprint... sto verovatno kosta bubreg
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
@BrankoD i ostali: Koliko je odprilike hromiranje i pozlata kucista? Pritom me zanima i koja je razlika u ceni ako sam poliram ili ako neko drugi polira?
I zanima me zasto nekad na novo hromiranima satovima ivice samog kucista nekad izgube ostrinu? VEci sloj hroma ili nesto drugo?
Pitacu, siguran sam da kod galvanizacije kuciste treba da bude pripremljeno. Tu se pretpostavlja da nema razlicitih materijala, i da nema ostecenja.
Sat koji sam pripremao nije imao ostecenja odnosno sve sam izravnao.
Inace radi pozlatu, posrebljenje (sto sam ja uradio umesto hromiranja) i niklovanje.
Vazi, hvala. Cekam odgovore. Imam par kandidata i citao sam do sad par iskustva na forumu pa me zanima i tvoje.
Bookmarks sajtovi