U redu, hvala još jednom na odgovorima.
U redu, hvala još jednom na odgovorima.
Danas sam svratio do časovničara, ali sam bio u prolazu nije bio sat kod mene. Rekoše servis mehanizma oko 1700-1800 dinara, naravno ukoliko je samo to, nije potrebno nešto menjati. Poliranje pleksija 300 dinara, a narukvice idu od 500 dinara pa na gore. Sve u svemu prihvatljivo, ako ne treba da se radi još nešto. Prvi dokon novac i ide sat na popravku.
Rekoh ti ja ....u 2500 mora sve da stane. I imati ces lep satic.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Sto se tice poliranja pleksija to mozes uraditi i sam ako nema neke oranice vrlo je lako, ja sam kupio bio sebi polir pastu jer dok sat po sat odnesem da mi ispoliraju odose pare
Imas u mojoj temi i kako sam radio pa mozes videti
Kod mene u Topoli nov pleksi je oko 500-600 din, tako da poliranje ne dolazi u obzir.
pa dobro svako ima svoju racunicu ja sam platio oko 1000 dinara ogromnu tubu paste, nesto smesno za smirgle i odradio sve svoje satove, kao i od prijatelja ako dodju a imaju izgreban pleksi, plus ako ga ogrebem odma ga sam sredim Posteno receno ja slabo volim da nosim sat nekome i da mi tamo stoji, takav sam
Za sada nazalost sve stoji. Mozda bi do sada i sve bilo gotovo da nije u medjuvremenu nastao jedan problemcic sa autom. Cekam da vidim koliko ce to da mi izbije novca iz dzepa.
samo polako, bitno je da se uradi jednom to manje vise svima nama iskoci ponekad nesto sto nam probije budzet
Pozdrav svima, tek sam se uclanio na forum, unapred se izvinjavam ako nesti nisam uradio kako treba. Naime potrebna mi je pomoc oko restauracije dzepnog sata, rec je o satu marke "PALLAS" REMONTOIR ANCRE DE PRECISION. vec sam ga nosio kod casovnicara ali slaba vajda, nisu mogli da ga poprave, sat je jako star pa ne postoje rezervni delovi a ni polovni zamenski kako kazu, od delova mu nedostaje igla za stelovanje klatna i igla za sekunde, osovina klatna je u jako losem stanju. O tom satu je vec pisano na forumu, evo linka Info o satu marke REMONTOIR ANCRE DE PRECISION svaka pomoc je dobro dosla. Hvla u napred
Ajde da pitam i ovde, svežija je tema... dedin sat koji bih voleo da nosim. Pitanje je da li je popravka moguća, deda je ušao u hidroelektranu sa njim i namagnetisao se, baba kaže da ga je neko nosio na popravku ali ništa nisu uradili. Pod uslovom da je popravljiv, šta mislite o restauraciji? Staklo je ok, ima par ogrebotina, to i nije problem, na metalu je počela pozlata da se skida, verujem da se lako skine cela, cifer me najviše brine, dosta je popao...U pitanju je Ova Omega Geneve https://drive.google.com/file/d/0B9b...p=docslist_api. Hvala.
Bookmarks sajtovi