Kada je sve sklopljeno i kada je posao sređivanja bio pri kraju sat je izgledao ovako...
Međutim, časovničar nije bio zadovoljan svojim radom pa sam morao da se strpim još malo. Meni lično i nije bilo jasno šta tu nije bilo dobro urađeno ali ok, čovek ima svoje standarde te sam morao da ga ispoštujem, teška srca.
Između ostalog, dogovorili smo se da se staklo zameni te se dao u potragu za novim i na moju veliku radost, pronašao je originalno Seiko staklo za ovaj model sata. Da budem iskren, kompletan proces je malo potrajao jer sam ja čoveku rekao da ne mora da žuri i da radi polako što je očigledno bila dobitna kombinacija jer je rezultat na kraju sat koji izgleda ovako...
Sat je perfektan i prosto prelep a da nema malog, okom gotovo neprimetnog oštećenja brojčanika koje se nalazi na obodu sekund skale, ovaj Bell-Matic bi izgledao kao da je juče izašao iz Seiko radionice.
Ostatak slika možete videti u temi...
http://www.svetsatova.com/forum/f95/...html#post28046
Na kraju ću još samo dodati da se zahvaljujem Vladanu što mi je izašao u susret i omogućio da dođem do ovog sata i časovničaru Simoviću koji je uspeo da povrati puni sjaj ovom lepotanu.
Bookmarks sajtovi