Pozdrav !
Imam jedan problem da mi je jedan zupcanik iz kolekcije satova propao pa mi treba pomoc da nabavim drugi a sat je vostok 17 rubina pa ako neko ima taj zupcanik u Vojvodini ili blize da mi javi pa da se dogovorimo.
Pozdrav !
Imam jedan problem da mi je jedan zupcanik iz kolekcije satova propao pa mi treba pomoc da nabavim drugi a sat je vostok 17 rubina pa ako neko ima taj zupcanik u Vojvodini ili blize da mi javi pa da se dogovorimo.
kad god vidis sat ti pozeli zelju
evo slika zupcanika koji nije dobar:
Pozz, ja sam Vogrinc, casovnicar iz Crvenke i mogu resiti Vas problem moj tel 061/25-23-191
Kaj si odustal od popravka zupcanika B)
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
bok
Robi, sa cime vrsis regulaciju satova, jesi kad probal sa kakvim software resenjima?
Pozdrav !
Nisam odustao nego zelim prvo da probam da nabavim drugi pa cu posle toga da pokusam da popravim ovaj zupcanik ali sam vec nasao drugi pa cu ti javim sta sam uradio.
pz.Laslo
watchmag01 wrote:
Pozzz.Posedujem masinu za regulisanje mehanickih i quartz satova i jos jednu samo za mehanicke ( vibrograf )bok
Robi, sa cime vrsis regulaciju satova, jesi kad probal sa kakvim software resenjima?
bok
B 2OO ili koji drugi a koji koristiš za quartz?
Dali znaš da neko koristi ovo http://www.delphelectronics.co.uk/products.html
gde u beogradu ima servis TAG Heur satova ? ne znam sta mu je radi 5 nekad 10 sati uz stalno nosenje pa stane pozzzzzz svima
Srba Mihajlovic, Terazije br 5. On je i uvoznik a od skora je i Absolute time u knezu uvoznik..A tu je Deki odlican majstor
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi