Nek traje godinu dana ja zadovoljan
S obzirom koliko je placeno i da je kinesko dosta je i toliko.
Ako neki moderator moze da okrene slike ja bih mu bio zahvalan
Nek traje godinu dana ja zadovoljan
S obzirom koliko je placeno i da je kinesko dosta je i toliko.
Ako neki moderator moze da okrene slike ja bih mu bio zahvalan
Uh majku mu, stvarno je datum. Što reče MrNo , i ja nisam video ovako nešto. Pa što mu bar ne staviše "noć-dan" funkciju umesto dva datuma ?
Što se tiče slika, kada ih u kompu otvoriš sa najobičnijim windows pregledačem, imaš rotiranje na dnu. Kako okreneš sliku, ona će takva i ostati. Znači, nije ti zbog toga potrebno bilo kakvo editovanje....
Inače, meni se taj BlackEagle svidja. Htedoh u jednom momentu i ja uzeti, samo sa žutim brojevima...
Znam to, okrenuo sam ih ja u kompu ozb, al kad sam ih upload-ovao one ovakve. Ne znam stvarno sto.
Znam taj zuti, on nema ova 3 satica, i bio je 8 000 i nesto. Ako je to taj.
Ja sam slucajno surfao netom i naidjem na sajt sa satovima i onako bacim pogled i odmah sam zapazio ovaj sector, i od tog dana ga trazim. To je bilo jos u decembru, u radnji mi rekli dodji posle srpske nove godine dobijamo nove modele, ja dodjem nema. Dobili su posle par dana ali nisu dobili ovaj sector, i onda pricali treba da dobiju i nikako da dobiju. I na kraju zovu oni mene dobili ja onako srecan odem kad ono imam sta da vidim, sat je bio tako naruzen da sam ga jedva prepoznao. Oni mi u prodavnici rekli kao noviji je model. Sat je imao one crtice po jedan minut samo od 12 do 3 :O
Ostalo prazno. I nije imao ove prstenove oko ovih mali satica. Kao da je covek pravio sat, otisao na kafu i takvog da stavili u prodaju. Ja odustao od njega i krenem u potragu za nekim drugim. Zalepim se malo za ovu festinu:
I tako dok sam razmisljao dal da ga kupim, sestra me zovne da mi je nasla black eagle u Kragujevcu. Ja sutradan zapalim za Kragujevac i kupim ga. Tako da je na kraju sve dobro ispalo
Pozdrav, javljam se posle duze vremena jer imam par problemcica sa satom..
Evo prvo slike pa da kazem sta me muci:
1. Stoperica koja mi pokazuje minute, desni gornji hronomentar, kada ukljucim stopericu krece od nekih 14 minuta kao na slici, i kad restartujem vrati na ovih 14 min, ne na 0.
2. Kada izvucem krugic za dva stepena, i hocu da nastelujem ovu veliku kazaljku koja je stoperica, i pritiskam start i reset da bih je nastelovao, tj da pomerim malo desno jer kao sto se vidi na satu nije bas na sredini, ono se samo ukljuci ta ista kazaljka i stopuje, kad restartujem normalno se vrati na istu poziciju, ali nikako ne mogu da je pomerim malo u desno..
3. Sama stoperica nece da se upali kad normalno pritisnem start, vec samo kad uzvucem krugic za 2 stepena i tad startujem, tad hoce..
Zna li ko sta mi je ciniti?! Hvala unapred!
Niko nista?!
Kod časovničara idi da ti očisti i podesi sat.
Bookmarks sajtovi