Pozdrav od novog clana. Pohvalio bih forum, stvarno je izuzetan i za nekog pocetnika kao sto sam ja veoma koristan.
Naime, pre par dana sam pazario jedan satic. Rec je o Sectoru Black Eagle. Samo sam njega hteo jer sam se jednostavno zaljubio u njega, inace mnogo volim da nosim satove.
Imam 2 pitanja ako neko moze da pomogne:
Sat ima ova 3 manje skazaljke, leva skazaljka pokazuje minute za stopericu, desna mala skazaljka je sekundara, i donja je datum (iako ima datum u ovom belom kvadraticu), a ova velika skazaljka (sa crvenim vrhom je stoperica, kad pokrenem stopericu ona se pokrene)
1. Dali postoji mogucnost da zamenim, da mi ova skazaljka sa crvenim vrhom bude sekundara a ova mala desna skazaljka za stopericu. To mi nije toliko bitno ali navikao sam na veliku sekundaru.
I drugo pitanje:
Danas kad sam skidao sat ispao mi je na pod (parket), nista mu nije bilo, ni ogulio, ali ova crvena skazaljka za stopericu se pomerila za jednu sekundu na levo, nisam 100% siguran ali to sam odmah primetio kad sam ga uzeo da vidim jel mu sta bilo jer ne stoji u ravni sa ovom zelenom strelicom na vrhu. To nije tako strasno, ali mi malo ne da mira.. Pa sta mogu da uradim, sat je u garanciji 2 god. A kupio sam ga u Kragujevcu a iz Cacka sam.
Ako neko ima neki savet bicu mu zahvalan! Pozdrav
Bookmarks sajtovi