gde mogu servisirati i zameniti bateriju na seiko kinetic (5m42) model godina proizvodnje 1996
gde mogu servisirati i zameniti bateriju na seiko kinetic (5m42) model godina proizvodnje 1996
Ovlasceni servis je Vitanov (Ekskluzivni nakit i luksuzni satovi - Vitanov Beograd, Srbija) i trebalo bi da imaju odgovarajucu punjivu bateriju. Na forumu nema puno iskustva sa njima pa bi bilo lepo da napises kako je stvar prosla, koliko si cekao i koja je bila cena.
danas sam poslo sat u vitanovu sutra ocekujem da mi jave dali imaju bateriju ,nikakvi problema nemam sa tim satom kupljen je nov 1996 g ,nikad nije ni servisiran jedino sto je pre 2 g otkazala baterija i cim ga skinem sa ruke na par sati on stane ,mislim da bi trebao jedan dobar servis
da sam poslo u japan sat vec bi ga vratili a ovi u vitanovi ni da se jave , nadam se da ce sve biti u redu jer ovo je daleko od ozbiljnog poslovanja
Zovi ti to opet. Ja kad sam im ostavio jedan stari Seiko, trebalo je da mi se jave, i tek kad sam ja njih pozvao posle 10 dana, pokusali su da ga srede, ali na kraju nista...
Elegance is an attitude
Ja sam kod njih nosio Kinetic-a pre 3-4 god, i odalamili me sa 50 e,
sada opet treba da zamenim bateriju a videh u drugoj temi da je covek nasao
negde za 2500 din., (ali ne odgovara na PP), napisi kako se zavsilo i koliko je kostalo ?
Izgleda smo osudjeni na Vitanove
Probaj ovde da pitas za baterije Sense watch webshop - Casio satovi - Seiko satovi - Police satovi - Swatch satovi - Online prodavnica satova
Baterija moze da se nadje na netu i to je samo pola posla. Zamena nije tako jednostavna (WS 26 How to change the Capacitor of a SEIKO 5M42 Kinetic) i bilo bi dobro ako neko zna nekog casovnicara koji se time bavi.
nakon tri nedelje sat napokon stigo .zamena baterije ,ciscenje i podmazivanje 4000 dinara malo cudno da nema nikakve garancije ali sat dobro radi .
dugo je i radio skoro 1 mesec ,a garancije nema ,ovi u vitanova su daleko od ozbiljnog servisa duze je bio kod nji na popravci nego sto je radio ,samo sto sad popravke nema zablokiro nece nida se pokrene nesto se zaglavilo ni teg neradi sramota i bruka
Poslednja ispravka: dusand (5.12.2012. u 19:48)
Bookmarks sajtovi