Zelim da servisiram vostok komandirski uz zamenu opruge,krunice i stakla i naravno ciscenja i podmazivanja pa me interesuje koja je optimalna cena svega toga? Pozz
Zelim da servisiram vostok komandirski uz zamenu opruge,krunice i stakla i naravno ciscenja i podmazivanja pa me interesuje koja je optimalna cena svega toga? Pozz
Poslednja ispravka: sima hrabri (26.10.2012. u 18:14)
pa, to jedino majstor moze da ti kaze kad pregleda sat.
jole777 kaže:
ma znam nego sam hteo da se konsultujem dok ne odem do casovnicara....
Servis ( čišćenje i podmazivanje ) za taj sat je oko 1000 din. Pleksi stakla sam plaćao za neke Seiko satove oko 300 din,mislim da su sada skuplja. Ja sam recimo pre godinu dana radio servis ( čišćenje i podmazivanje ) Amfibije ( 2409) i takođe je pukla opruga ( tj sat se navijao u beskonačno i imao je slabu rezervu snage -par sati ) i to me je koštalo oko 1200 din. E sad krunicu koliko bi ti mogao naplatiti, ne znam.
Upravu je Sima, dok ti ne kaže časovničar nećeš tačno znati ali eto to su neke okvirne cene. Obavezno obiđi par časovničara.
bio sam do casovnicara i on mi je rekao da za kompletan servis trazi oko 25-30 eura...
i ko zna sta ce da uradi za te pare mozda ga samo osposobi za rad ali neverujem da ce rastaviti ceo mehanizam,somy na koliko izlazi taj komandirac na kraju ? mozda si mogao da kupis novi na Meranom Store - Vostok Watches - Часы Восток Meranom.com
platio sam zamenu glavne opruge,podmazivanje mehanizma,podesavanje tacnosti 1500.din
Poslednja ispravka: 83stojan (26.10.2012. u 20:42)
pa znam rekao si prosli put pa zato i pitam....
ok,samo radi sve kod jednog majstora izace te jeftinije
Bookmarks sajtovi