jedno pitanje. Trazim centralnu sekundu kazaljku za omega calibar 238, pase i od kalibra 281-284. Duzina malo manje od 14mm.
Imas mozda....tamo nekde u ladici ? Hvala.
jedno pitanje. Trazim centralnu sekundu kazaljku za omega calibar 238, pase i od kalibra 281-284. Duzina malo manje od 14mm.
Imas mozda....tamo nekde u ladici ? Hvala.
Idemo dalje sa raportom... danas sam na poslu demagnetizirao sat dosao kuci i prokljucio ga Timgrapher malo podesavanja i evo slike
Da dodam samo kao sto sam i sinoc napisao feder je bio pukao nazalost i u nedostatku doticno posluzio sam se jeftinim trikum u ladici sam iskopao jedan koji nije kao ovaj sigurno sa 50 h rezerve i nije iste duzine i debljine tako da se i na amplitudama vidi da je feder slabiji tako da se ne cudite sto su slabe. Mislim da ce sad matori malo na pauzu dok se ne smisli sta cemo sa ciferom kazaljkama, a koliko sam sad primetio i novi kljuc ce unutra kao i original krunica od Omege. Bogu fala braca englezi prodaju jos uvek Omegine delove.
Fino to tebi ide.dobro je da jos uvek mozes da dodjes do delova
Bogu hvala da su englesi Jos opremljeni sa delovima i ima ih u slobodnoj prodaji
Koja ti je tekućina za čišćenje ?
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Hallo Watch koristim Wugaform od Flumetehnik Berlin dosta je skupa litra kosta 40 eura ali se razredjuje 1 naprema 5 koristi se za mehanizme sa i bez zastitnog laka , u prvu posudu stavljam wugaform u drugo wuga form sa malo vise destlirane vode a u 3 posudu za ispiranje koristim isopropanol alkohol 99 procentni rezulatati su odlicni
Pozdrav iz Kanade.
Dugo gledam da kupim Omega Geneve sa cal 565. Moze i drugi kalibar iz trece generacije ali 5xxx. Osim ebay da li imate neku drugo mjesto da pogledam. Unaprijed hvala.
Bookmarks sajtovi