37Likes
-
-
-
Re: Simketova Radionica Servis Raketa cal 2609.HA
sjajno Simke
ja sam je rasturio ali nisam glavnu oprugu dirao, dacu majstoru da je sastavi i ocisti, nemam alat i nemam cime da operem delove
koliko ovakav servis i ciscenje u nemackoj staje kod ovakvih vintage satova
-
Hm dobro pitanje kako ko uzima ja sam ovo radio drugaru mukte a i tebi bi onako drugarski
-
-
Nema na cemu Sky ako ima pitanja ljudi slobodno , nevide se ove prve slike pise samo prilog
-
Evo imam ja pitanje. Kakav je tvoj ukupan utisak kada je ovaj mehanizam,a i ostali rusko-sovjetski mehanizmi koje si servisirao, u pitanju? Mislim na utisak po pitanju kvaliteta mehanizama, izdržljivosti, trajnosti, tačnosti, lakoće servisa ( dobro dekoracije uglavnom nema ), samog dizajna i možda nekih rešenja koja iz dizajna proizilaze itd.
-
Braca Rusi su moje misljenje dosta robusni nisu nesto zahtevni servisiraju se lako , sto se tacnosti tice hm ne nesto posebno ali za svaki dan ovako jedan sat je idealan ne smeta mu u principu nista i jako su izdrzljiivi , ko trazi jedan satic da ga ( Dere ) neka uzme Bacusku i bice zadovoljan
Ljudi jer mozete da vidite sve slike i ono sto pise prilog ?? Ja mogu pa ako vi ne mozete da postavim nove ?? Ajde neka neko napise hvala unapred
Poslednja ispravka: RUS (11.2.2014. u 19:23)
-
Ne vide se sve fotografije ( piše prilog ).
-
Simke, da li se ovaj mostic sa nemirnicom gde se steluje + i - rastura ili se pere zajedno sa nemirnicom, ja ga nisam rasturio jer nema sanse da ga sklopim posle, sve je tako sitno
nemirnica je mnogo osetljiva da se ne osteti ili umrsi prilikom pranja
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi