3Likes
-
Re: Staklo za SAIZEX
Niti pričamo o Seiku, niti o safiru niti ...ali postoji rešenje i za to:
Aktiviram antifilozofski režim rada.
Režim uspešno aktiviran.
------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------
Popovac, da ti kažem da nije lako naći takvo staklo, da u manjim gradovima skoro i da nema časovničara i sl. nema potrebe jer to sigurno znaš. Ono što možeš probati to je da obiđeš lokalne časovničare ili kontaktiraš nekog od često pominjanih časovničara kao što je npr. Kostić imajući u vidu da će se verovatno svi časovničari više potruditi da pronađu staklo/pleksi ako imaju priliku uraditi i servis. Takođe kontaktiraj Iggy Tee-a
-
Nema tu filozofiranja, ovo je stvar proste aritmetike za decu u osnovnoj skoli. Ako obicno u dva najveca grada u drzavi nemaju izdignuti okrugli kristal za satove koji se kod nas nalaze na svakom cosku, ili pak zglobu, (kao npr. Seiko), jos je manja verovatnoca da ce imati poprilicno netipicno staklo za relativno netipicni brend. Takodje, "sve" ima veoma konkretno znacenje, opet nije stvar filozofije vec takodje matematike - kompletan skup necega.
-
-
Realisticna verzija
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Da li si rešio problem sa svojim "Saizexom"?
Ako nisi, ja imam takav sat, samo što je cifer u sredni sive, a okolo tamno sive boje, pa ako si zaintetrsovan, javi mi se, prodao bih ga vrlo povoljno.
Pozdrav!
Vlada
N.Sad, tel 0643076009
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi