Kolege ,swatch scuba opet poceo da stuca stane ponekad i posle izvesnog vremena proradi ,jel moze neko da mi da broj servisera zokija da ga nazovem da pitam dal zna o cemu se radi ? pozz zeljko
Kolege ,swatch scuba opet poceo da stuca stane ponekad i posle izvesnog vremena proradi ,jel moze neko da mi da broj servisera zokija da ga nazovem da pitam dal zna o cemu se radi ? pozz zeljko
bog zeljko moj prvi svatch sam dobia sa 6 godina automatic nazalost sam ga razbia na bizaran nacin zapea sam na vrata to jest na kvaku jos placem za njime . koliko ja znam novi svatch se ne moze popravit ni rastavit jedino zamjena baterije a ostalo ne . dok rade su izrazito tocni nema mene .
hm ja mislim da je kod mog swatcha mehanizam ispravan ali ga zeza kontakt sa baterijom ,skinuo sam ga i ostavio na sto kad god pogledam u sat sekundara nije na istom mestu kao sto je bila ,znaci da radi ali mu treba serviras ,ako neko moze da mi posalje broj tog zokija ili bilo kog drugog za swatch satove bio bih mu zahvalan ?
odi kod nekok ok urara da ti pogleda ako je dobar i ima servis to mu nece bit problem . ja imam urara starijeg kod kojeg nosim sve jeftin je npr za ciscenje automatic citizen pro master uze mi je 100 kn . mislim da kod svatcha neces imat srice odi i pogledaj.
Lako cu ga ja ondeti ali treba mi broj nekog servisera da se cujem sa njim da se dogovorim
Zovni, trazi servisera i ispitaj ga za sve, bez milosti! Nadam se da jos uvek radi pomenuti Zoki, skroz je ok lik.
Swatch O`clock Beograd
Knez Mihailova 21, Beograd
Telefon: 011 262 8427
jole777 kaže:
ooo zahvaljujem druzeee
E kolege ja zvah' pola sata servise pola ne radi pola su toliko ne kulturni da sam nekima prekidao vezu i na kraju ubodem servisera iz Valjeva koji je bio fin i lepo porazgovaram sa covekom oko mog swatcha i kaze da ga donesem da ga sredi tj da proveri dal se ness pokvarilo ,a uzeo sam jedan nov sat vise je modni sat pise na njemu edward iz neke avon cosmetike mislim da je mehanizam quartz sat je kostao 2000dinara dzabe ,a mnogo lepo izgleda stavicu slike kad se nakanim da slikam .pozz zeljko
Poštovani,
ovlašćeni servis Swatch satova za Srbiju i Crnu Goru se nalazi u Knez Mihajlovoj 28. Zoran jeste ovlašćeni serviser, možete ga kontaktirani na broj +38111/303-69-69 radnim danima od 09-16h, osim sredom, kada radi od 15-21h.
Bookmarks sajtovi