Da li se ovo moze popraviti? Gde se moze popraviti? Koliko bi kostalo?
Da li se ovo moze popraviti? Gde se moze popraviti? Koliko bi kostalo?
u principu se da popravit, rjetko ko to oće delat zbog nedostatka djelova, najprije si provjeri dali sat ispravno radi. Cjena kako gdje, ja sam dok sam imal djelova računal 10 eu.
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
ako si iz bg-a, imas u knez mihailovoj swatch-ovu prodavnicu i u njoj servis. serviser se zove zoki i ok je lik, pa svrati i pitaj. srecno.
Hvala na odgovorima. Sat je ispravan, funkcionise najnormalnije. Cak i taj deo koji je ispao, kad se ubaci radi kako treba. Jedino da se namesti da ne ispada i da ostane kao sto je bio vodootoporan, ako je to sada ikako moguce. Svraticu do Swatch radnje u Knez Mihajlovoj.
Znam da je post davno postavljen ali nadam se da mi ne zamerate ako ga reaktiviram.Elem...kupio sam preko neta Swath Irony,lik je tvrdio da je samo do baterije,kad ono,kada je stigo postom imao sam sta da vidim...Krunica sa iglom ispada i sat ne moze da se navije...Sta mislite...? Da li ima vajde da odem do Kneza i proverim da li se moze popraviti ili da ne trosim vreme i novac...?
Pozdrav i dobro došao!
Iskren da budem ja bih ga bacio ali možda je pametnije da odeš i provjeriš da li mogu popraviti(vrijeme ćeš potrošiti,a za cijenu prvo pitaj pa vidi da li se isplati)!
Otisao sam do Swatch-ovog servisa u Knezu i imao sam sta da cujem...Ljudi izgleda samo menjaju baterije,retko uzimaju da popravljaju sat jer je mehanizam takav da ako mu se nesto desi,nema pomoci sem da se baci...Bili ste u pravu.Nevoljno,bacio sam ga jutros...sta je tu je...Hvala vam na odgovoru...
Meni je uvek zao kada se baci sat, ali sta je tu je. Ono sto sam i ja cuo, jeste da se Swatch jako tesko popravlja, odnosno neki modeli zbog samog dizajna kucista, to i ne omogucavaju. Ali zato se Swatch retko kvari, a i obicno su ti kvarovi izazvani nekim fizicnim ostecenjem.
@Dulan_88
Kod satova tipa Swatch-a se ne isplati popravka iz prostog razloga što je jefinije zamijeniti mehanizam(ako je kvarcni i ukoliko je to moguće)!
imam swoc irony aluminium ,niko u ns/u nece ni da ga pogleda nasao sam lika koji hoce,al mora da nadjem plasticni krug koji pokrece kazaljke sve ostalo ,radi,inace sat mi je jako drag,jel ima neko ideju,gde to da nabavim
Poslednja ispravka: dragon (8.11.2010. u 15:38) Razlog: duple poruke
Bookmarks sajtovi