Ako recimo navijem u 11h,on ce zvoniti u 6h...Da li je problem u mehanizmu,ili postoji neko racunanje vremena..?!
Ako recimo navijem u 11h,on ce zvoniti u 6h...Da li je problem u mehanizmu,ili postoji neko racunanje vremena..?!
Nazalost verovatno je problem u mehanizmu, jer cisto sumnjam da je u pitanju neko cudno racunanje vremena.
Da li je ikada radio normalno ili se tako ponasa otkad si ga kupio?
Pa kupio sam ga polovnog od drugara,on se kleo da je extra radio..:/ I da, mogu alarm da navijem da mi zvoni svakih sat vremena,ne verujem da je to bash uopbichajeno...Kada sam nosio kod sajdzije da pogleda,on je rekao da je mehanizam zaliven u plastiku i da ne moze nista da uradi... :sad:
Ne znam koliko će ti pomoći ali ispregledaj ovo
I want manual for timex t42351 expedition watch - FixYa
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pa da... Nasao sam bas lepo objashnjenje...Prvi zarez je za sate i minute (na alarmu),a drugi je samo za minute,al' u mom sluchaju radi samo drugi zarez...E da..Da li je moguce i kako restartovati sve kazaljke na nulti polozaj... Mislim da i s' tim imam problem..Sve u svemu,nisam zadovoljan ovim satom... Casio me je sasvim dobro sluzio...
Naravno da te je bolje služio, Casio ipak pravi satove za razliku od Timexa...
Žao mi je zbog problema koje imaš sa satom, ali za sledeći put da znaš da ih definitivno zaobilaziš u širokom luku. To su satovi za jednokratnu upotrebu...
Bookmarks sajtovi