Da nije problem u osovini? Upravo sam razgovarao za gos'n Simom o jednom drugačijem problemu, pa računajte da obojica imamo 'zasluge' za ideju. Ako sam se nalupetao, krivac sam ja
Da nije problem u osovini? Upravo sam razgovarao za gos'n Simom o jednom drugačijem problemu, pa računajte da obojica imamo 'zasluge' za ideju. Ako sam se nalupetao, krivac sam ja
Pod jedan: taj uređaj se ne zove skener,već vibrograf.Već je napisano da osluškuje otkucaje sata i upoređuje sa svojim otkucajima,tj otkucajima unutrašnjeg časovnika
Pod dva: taj uređaj(vibrograf) mora biti baždaren(kalibrisan) da bi dao tačan rezultat.Mora se kalibrisati sa vremena na vreme,obzirom da je u pitanju elektromehanički uređaj.Ako on nije kalibrisan kako treba,onda ni očitavanje nije kako treba.
Da, moze ko zna da gleda
Nije osovina.
Ja sam ga nazvao skenerom jer je pisano u stilu posete doktora... a verujem da je bazdaren... i nije u tome problem.
Poslednja ispravka: dragon (13.9.2011. u 9:00)
vezba stvara majstora
E pa sad mogao je da gleda i od nazad ukoliko je staklo pozadi
Na vibrografu se ocitavaju razliciti podaci, ne samo odstupanje. Drugo, nije isto odstupanje sata, tj rezultati vibrografa, ako je sat na njemu postavljen cifer dole ili cifer gore, krunica gore ili krunica dole. Da bi se dobilo neko referentno odstupanje treba ga proveriti u svim polozajima. Moguce je da se sat stavi na vibro u polozaju cifer dole i da nema nikakvog odstupanja, ti odes sav sretan, a kasnije vidis da ti sat kasni. Zasto...zato sto ga ti nikada ne nosis na ruci u polozaju cifer dole nego u drugim polozajima, i to najcesce u polozaju koji je takoreci najtezi za mehanizam kruna dole, tj sat uglavnom stoji vertikalno u odnosu na planetu Zemlju
Poslednja ispravka: dragon (13.9.2011. u 9:07)
vezba stvara majstora
Ivane, zamolio bih te da ne postavljaš nekoliko uzastopnih poruka već da koristiš opciju "izmeni/edit" ukoliko želiš da dopuniš poruku.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Sacekaj da ti bude sat gotov pa ce ti covek reci da li mu je nesto bilo.
Reci koji je sat u pitanju...
Bookmarks sajtovi