Zovi ih telefonom prvo i objasni im situaciju
Zovi ih telefonom prvo i objasni im situaciju
I izvesti nas sta je bilo, bas me zanima kakva je servisna podrska sense-a. Verovatno ces sat poslati brzom postom za bg, verujem da nece biti problema.
I samo još jedna stvar...
Nije baš mnogo dobra ideja prati ga pod jakim mlazom vode posebno ako je mlaz usmeren direktno na pušere (dugmiće).
Pritisak u vodovodnim cevima ide i do preko 5 bara.
WR 100 podrazumeva plivanje i blago ronjenje ali ne i skijanje na vodi i slične sportove koji podrazumevaju mogućnost većeg pritiska na delove kućišta.
Elem,pri reklamaciji preskoči taj deo sa pranjem sata.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hahahah, obavezno Doduse, nikad ga i nisam prao pod jakim mlazom, a i izbegavao sam da voda pada direktno na desnu stranu sata, gde su drukeri i krunica, takodje i sapunicu sam sklanjao odatle... Kako god, mislim da nije preziveo nista fantasticno, pogotovo sto ga nosim nesto jace od mesec dana... Izgleda cu uzeti G-Shock pre vremena
Kod svakog velikoserijskog proizvoda se provuče poneki sa greškom.
Verujem da će nakon zamene dihtunga sve to fercerati kako treba.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Videcu sta ce da se desava sa satom, mozda cu ih sutra nazvati i videti...
Kad smo vec kod toga, da li je zabrinjavajuce sto se krunica u zatvorenom polozaju vrti prilicno lako ? Nisam upoznat sa sistemom dihtovanja kod krunica, ali posto se krunica ne sme koristiti dok je sat izlozen vodi, da li je moguce da ce to lagano okretanje (gornji deo sake je okrene ponekad) uzrokovati propustanje ? Kao sto rekoh nikad nije potapan a vodio sam racuna da ne okrecem krunu slucajno dok je mokar, ali sta znam... nekad cu plivati s njim pa mi se ne mili da vrisne u sred letovanja :/
Posto nije usrafljujuca krunica, to je normalno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Dakle, slucajno okretanje (dok je u zatvorenom polozaju) u toku plivanja, pranja ruku, cega vec, ne bi trebalo da uzrokuje pustanje vode u kuciste ?
a pa himmel, nema tusiranje sa satom, to zaboravi ubuduce, druga stvar, hoce kod novih satova, pogotovo kod amfibija onaj poklopac pozadi da ne bude dovoljno dobro zategnut i onda udje voda
Znam price o tome... Zato i nisam u zadnje vreme to radio. Em temperaturna razlika, em postepeno deformisanje materijala, a bogami i kuvanje dihtunga... S druge strane, neki ljudi kazu da nema problema osim ako se ne "suris".
U svakom slucaju izbegavacu ubuduce, ali ima jedna stvar koja mi je pala na pamet. Ovaj model je neko vreme bio u skladistu, cini mi se da sam na Senseu dok je bio dostupan video da je relativno star model. Kad je dosao kod mene bio je tacno nastelovan. E sad, da li je moguce da su oni lepo zamenili bateriju pa ga lose zatvorili ili nesto tako ?
Bookmarks sajtovi