61Likes
-
Re: Zamena balansa prvi put u zivotu - mali korak za casovnicara a veliki za amatera
Ljubice
Evo za tebe , pa biraj -
-
Re: Zamena balansa prvi put u zivotu - mali korak za casovnicara a veliki za amatera
Ova prva mi je milija, kao i izvodjac, ovog drugog...paaaa...
-
Svaka cast
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Poštovana koleginice, svaka čast. Pošto vidim da imate alata sada je pravi trenutak da rastavite i satavite nazad jednu Molniju 3602. Čovek se lako uspava na lovorikama, govorim iz ličnog iskustva. Nastavite...
-
-
Ne znam, kupljena je u Mr.Brikolazu, crna tuba, nesto je pisalo na nemackom, tamo na rafu u prodavnici je pisalo pasta za poliranje meke plastike ili nesto slicno, ne secam se pravo da kazem davno je bilo, tuba je velika i traje dugo, ako poliras samo pleksije.
-
Svaka cast Ljubice
-
Svaka cast, jesi li mozda pratila kako ti drzi vrijeme , kolika su odstupanja?
-
Ko da je bitno. Em je rus,em star,em automatik! Gospoji/ici svaka čast na entizijazmu,radu obavljenom i samo da nastavi sa praksom.
-
U stvari pratila sam, evo proslo je vise od 24h i radi tacno
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi