Pre par meseci mi je brat nabavio vise neispravnih satova koji su cameli u kutiji, juce i danas sam ih zagledala i pregledala. Jedan od njih je i ova pobeda
Kao sto se vidi nije u tako losem estetskom stanju, moze se reci da je cifer odlican. Potrebno joj je samo malo ljubavi i paznje. Nedostaje joj pleksi i ukapirala sam da je balans neispravan. Medju ostalim satovima bio je i ovaj zim
Cifer je ostecen i iskreno ne znam sta mu je, ne radi ali mu je balans ispravan. Nakon dugih pregovora pristao je da se zrtvuje za svoju elegantnu sestru i udeli joj svoj balans. E sad, za svakog casovncara zamena balansa nije nista spektakularno, odvrne se srafic stavi se novi balans i to je to... Ali kad to radite po prvi put, paaaa....malo je frka. To je jedan od najosetljivijih delova sata, pogotovo sto kada manipulisete njim on slobodno visi u vazduhu na toj ultratankoj oprugici. Trenutak nepaznje i nestrpljenja i ajd cao, imate jos jedan neispravan balans.Tesila sam se time da je zim mehanizam jednostavan i da je sve tu prakticno na izvolte. I tako sam pocela...
Dosao je trenutak istine...
Sve sam stavila na svoje mesto i..... RADILA JE....moj mali balans se vredno vrteo Ljubica postize touchdown...jeeeeeeee. Osecala sam se POBEDonosno.
Posle euforije i primanja cestitki od ukucana, preostalo je jos da se pobedi pokloni samo malo ljubavi.
Pronasla sam i pleksi i ovo je krajnji rezultat
Bilo mi je lepo i super sam se provela pa sam eto resila da podelim to sa vama drugarima sa foruma. Da pomenem da mi je drustvo u ovoj avanturi pravio ovaj zgodni Rus
Bookmarks sajtovi