Evo odgovora koliko je koštala zamena dihtunga kod Vitanova pre godinu dana.
Hadži ih je pitao:
Vitanov kaže:"Cena servisa za SEIKO Premier sa mehanizmom Cal.6R20A je 15000din. A servis za Monster sa Cal.7S26B je 4000din.Staklo za monster je 3500din.Servis ne ukljucuje zamenu dihtunga,menjamo ih uz prethodnu saglasnost vlasnika sata kada utvrdimo za vreme pregleda da je neophodna zamena.Na zahtev vlasnika mozemo zameniti dihtunge prilikom svakog servisiranja.Cena zamene dihtunga je 1000din. po dihtungu."
Seiko danas (najsvežije novosti, komentari...)
1000 din po dihtungu? Puta tri komada, 3000
Mislim da ću radije da pošaljem sat u Japan da mi oni zamene. Šalim se, pitaću Bojovića šta on misli po ovom pitanju. Već mi je menjao dihtunge 2 puta na Casio Duro WR200 i sat radi bez problema. Kod Jokića su mi menjali bateriju i sat je počeo da pušta odmah posle.
Za 1000 po dihtungu ću se pre odlučiti za pravljenje WR testera i sam malo eksperimentisati
Servis + staklo + dihtunzi +3500 dinara = Monster. Ja sam moj kupio na gumi, bukvalno 100% nov, star 15 dana za 14000 sa sve računom i garancijom od 2 godine.
Poslednja ispravka: RUS (18.10.2014. u 20:47)
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Jednostavno i ekonomicno resenje -
New Gasket Set for Seikomonster Diver SKX779 for All Monster DIY Kit | eBay
Naleteo na Kupindu.
Dešava se da neko nekome kupi nešto za poklon i da se poklon ne dopadne.
Tako sam nabavio neke satove jako povoljno.
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Bookmarks sajtovi