Ma jok, nema zakuvavanja... kulturica diskusija, svako iznese svoje mišljenje bez preteranog skretanja sa teme i svi zadovoljni.
Neko voli Rolex, neko Ball, neko Timex i to je to... 100 ljudi 100 ćudi.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa gde bi svet bio da svi imaju isto misljene?I ja se ne slazem sa Dragonom.Lazes Dragone,niko ne voli Timex
Ih pa sigurno neko voli i Timex! Secam se da sam pocetkom 90-ih,tacnije 92 u Torontu zanemeo kada sam video njihovu radju
Tada sam cini mi se nosio casio ili tako nesto,bio je cudo tehnologije,gomila dugmica,gasis TV sa njim,pojacavas menjas kanale ma idi...
Elem Zenith je ma sta reci osim mada sam ja licno vise naklonjen IWC-u,jednostavno njihovi piloti su bez premca po meni. Jedino sto mi se kod Zenith-a ne svidja je to so mnooogo gubi na ceni a to nikako nije zgodno kada ti trebaju pare,dok takav problem sa FAMOZNIM Rolex-om i donekle IWC-om ne postoji.
Pozdrav a za zakuvavanje sam se salio naravno.
[off topic]
Što Nikle? Pa ja kad sam video reklame za Timex oduševio sam se. Ni Robin Hood im ništa ne može...
[/off topic]
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Najpametnije je da covek proda stan,kupi Patek Phillipe,stavi ga u sef,uvali se nekom rodjaku na gajbu,steka ga 20 godina, i onda ga proda i kupi zgradu,i eto resenja.
Pa bolje odmah da kupi zgradu i izdaje stanove,za 20 godina ce da napravi jos 2 takve... Cinjenicno stanje je takvo,to ne odredjujemo mi...
Ja krecem od teorije da covek ima samo stan,a ne para za zgradu
Ma nije ni bitno,znas ti i sam sta ja hocu da kazem. Zanimljivo mi je ovo sto si napisao za Pagani i ostale proizvodjace i naravno nema veze sa zivotom kao i to da ne mozes da imas duboko postovanje prema jednom Rolex-u,cista glupost... Sto se tice prepoznatljivosti,tu se slazem ali isto tako zenith prepoznajem recimo sa vece "daljine" nego dosta drugih proizvodjaca...
Ja sam za Pagani i Rolex napisao na osnovu svojih misljenja o tim firmama,i za mene nije glupost.Da sam rekao da ti moras tako isto da razmisljas e to bi bila glupost.Mozes da se slazes ili ne slazes i das neko svoje misljenje zasto mislis da neko treba da ima postovanje prema Rolexu,a ne da stvaras losu atmosferu komentarima da nesto nema veze sa zivotom i da je glupost.Ako volis toliko Rolex zelim ti da jednoga dana kupis Daytonu i da uzivas u njoj 100 godina,ali naravno onu sa Zenithovim mehanizmom jer te su najbolje.Samo jos jedan podatak godisnje se napravi oko 2 miliona Rolex satova,tako da submariner nosi barem jedno 10000000 (10 miliona) ljudi.
Bookmarks sajtovi