Nikle kaže:
Opet moje jednostavno zapazanje Zenith kupuju poznavaoci i zaljubljenici u satove koji vole svoj sat kao remek delo casovnicarstva i uzimaju ga za svoju dusu,a Rolex ljudi koji hoce da impresioniraju druge ljude,i da svi znaju sta oni nose i koliko to kosta.Ovde kod nas da pitas 99 posto ljudi,oni bi odgovorili da je zenith ruska firma jer tako zvuci,culi su za fudbalski klub i mora da su i satovi istog porekla.Rolex je dugo vremena u svoju perjanicu,svoj najlegendarniji sat Daytonu ugradjivao Zenithov mehanizam ElPrimero.Imao sam u rukama 5-6 Rolexa,cak sam submariner nosio nedelju dana i stvarno su vrhunski odradjeni,ali jednostavno ne ostavljaju bez daha i tvrdim da 99 posto ljudi koja kupuje Rolex ne kupuje ga zbog izgleda vec zbog slave i prepoznatljivosti koja prati taj brend,jer vecina ljudi kada da 5000,10000 evra za sat ne zeli da samo on i jos 3 coveka na svetu znaju sta nosi vec bukvalno svako sa kim dodje u kontakt.Moja logika je ako vec daje covek tolike pare za sat neka uzme nesto sto ce mu grejati srce i dusu i sto ce dostojno stariti sa njim i svaki put kada pogleda u sat oseti zadovoljstvo i divljenje i duboko postovanje prema satu i firmi koja ga je izradila.Rolex to ne moze,Zenith moze kraj price.Mercedes to ne moze,Pagani moze,Suzuki,Yamaha,Kawasaki,Honda to ne mogu BMW,Ducati mogu......
Bookmarks sajtovi