uh omega.sta reci.predivno.
uh omega.sta reci.predivno.
Ubacise mi neke Omege i IWC-ove u temu
Nesto sam se zamislio nad fotkama i razmisljam koji mi je lepsi, Eterna reveil crni ili sivi......
Sta mislite, koji je Vama lepsi ????
Da bude jos interesantnije, objasnite i zasto ????
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Evo,prijatelju,posvetio sam 15 minuta pokušaju da odgovorim na tvoje pitanje...
Odgovor je-ne znam!
Najozbiljnije.
Kada bi me neko pitao koji od ta dva da mi pokloni ja bih mu prepustio izbor...pa nek se on pati.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
nemoj da se ljutis....ali ces odmah da znas koji odgovro. za nijansu IWC ali samo zato sto je ona meni ostavila utisak da sam ostao bez daha...Ova tvoja Eterna je kao zabranjeno voce ne znam zasto ali cini mi se koliko god da je jeftina ne znam kako bi je uzeo..
pre ovog foruma a i za vreme foruma..ja nisam cuo za taj Brend
next year at this time I'll be a millionaire
Kada nedostaju reci onda:
Svetla ili tamna? OBE! Ne'am pojma, na ovom forumu ima luksuznijih i skupljih, ali ovaj, ovaj je ono sto bi me nateralo da prodam auto da bih ga posedovao....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jesu li ono cene Eterni, na slikama iz Beca, ako jesu onda mi deluje bas skupo.
Jesu, to su cene. Eterne su cenjeni satovi kod satnih znalaca
Te cenu su i nesto nize od preporucenih koje su jos vece.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Nesto malo guglah no, Eterna nije bas popularana (sto je veeliki plus kod mene). Koliko bi se kretale polovne Reveil ili Kon tiki?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi