Kad bih morao da se odlučim, pre bih crnu verziju. Obe su lepe, tu nema pogovora, već ja nisam ljubimac "rose-gold-a" na satovima. Ujedno, meni je ovo zasigurno najlepši model u kompletnoj ponudi Eterne...
Kad bih morao da se odlučim, pre bih crnu verziju. Obe su lepe, tu nema pogovora, već ja nisam ljubimac "rose-gold-a" na satovima. Ujedno, meni je ovo zasigurno najlepši model u kompletnoj ponudi Eterne...
Ponekad se pojave na ebay-u, evo jednog lepog, prati pa ces videti:
Eterna Kontiki Uhr | eBay
To sto nisu popularne, cesto je mac sa dve ostrice. Pojedine aukcije se zavrsavaju po sasvim prihvatljivim cenama ali opet, ako ga primeti neki ljubitelj, ode cena do....
Reveil je dosta redak u aukcijama.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Revel cini mi se da se prodavao u BPM u Delta Cityju i nije bio nesto narucito skup, znatno ispod one cene koju sam video na slici iz radnje u Becu
Vrlo moguce. Oni su nekada uvozili Eternu na srpsko trziste. Moguce je da imaju nekih ostataka po povoljnim cenama.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
I ja opet blejim u ovu temu i fotke....Sta ima u tom satu da me tera da balavim na slike i kao Golum ponavljam: ''We wants it, we needs it. Must have the precious.....''?!?!
Kao sto rekoh u nekoj od tema, treba da nadjem sebi graal....NASAO SAM!!!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi