To je sada u modi(kao i japanski trojac sa gps).
To je sada u modi(kao i japanski trojac sa gps).
Za FC se ne moze bas reci da su neki tradicionalni brend, tako da ne verujem da ce oni nista preokrenuti u industriji.
Mislim da ce mnogi slediti ovaj trend, ali to svakako nece biti zbog ovog proizvodjaca. Jbg, svi hoce svoj deo kolaca, i to je po meni sasvim korektno, i cak mi ni malo ne smeta, sve dok ti proizvodjaci pored ovih "smart" i "polu smart" satova prave i obicne
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
rekao sam proizvodjac tradicionalnih satova, odnosno robe odredjene horoloske vrednosti, odnosno nisu imali modne izlete do sada, stavise prave i svoje kalibre i otkupili su Alpinino ime
ovaj sat kada se promeni tehnologija izgubice svaki smisao, dodje neki novi android, ios ili neki treci sistem i ovaj sat vise nema podrsku, uz to mozda za tri godine pocnemo da koristimo telefone potpuno drugacijeg formata i platforme
obratite paznju i kako se zove, Horological smartwatch
Pogledah video (iz druge poruke) i shvatih da ne umem da napravim premet unazad pa sam zaključio da sat nije za mene.
Ako već moraju da proizvode "smart" satove onda mi je ovo prihvatljivije od "onog čije se ime ne sme izgovoriti".
Jedino mislim da sat koji meri neke parametre kao što je pređena razdaljina, utrošene kalorije itd, dakle sat namenjen fizičkoj aktivnosti treba da izgleda drugačije, više sportski a ne elegantan sat na kroko kaišu.
Shmizla hvala na predstavljanju.
Poslednja ispravka: skydrummer (12.5.2015. u 21:33)
Platforma(pored baterije i trajnosti samog uređaja) jeste problem kada se gleda na duži vremenski period,a na to se ipak mora paziti ako nešto hoćemo zvati "sat" ,a ne gadget.
Što napisa RUS, neka prave šta hoće i nazivaju kako hoće dok god prave i prave satove.
Bookmarks sajtovi