Sudeći po slikama, u njemu se nalazi dekorisani unitas 6497-1 mehanizam, možda je u pitanju ML100, mada nisam siguran. Mehanizam je svakako kvalitetan i ne treba da brineš o tome. Inače, o samom satu ne znam ništa i nisam uspeo da pronađem bilo šta značajnije o njemu.
Maurice Lacroix kompanija je relativno mlada, osnovana 1975. godine. Počeli su da rade svoje mehanizme, ulažu dosta u kvalitet satova i predstavljaju respektabilan brend. Trenutno su jedna od najuspešnijih švajcarskih kompanija i mišljenja sam da su njihovi satovi vredni pažnje svakog entuzijaste.
Skrenuo bih ti samo malu pažnju, link koji si postavio... PRVA i POSLEDNJA slika, nije u pitanju isti sat.
Dal je greška u pitanju ili ne, ne znam, ali meni lično bi to bilo dovoljno da odustanem od kupovine. A ako bih i dalje razmišljao o kupovini, tražio bih od prodavca da mi prvo pošalje kvalitetne fotografije slikane u visokoj rezoluciji i makro modu. Na osnovu ovih fotki, ne bih kupio sat sve da mi ga "uncle sam" plati!
Pogledaj i sledeći
link. Ne znam dal se radi o re*lici ili ne, jer i na tvom i na ovom linku slike su takvog kvaliteta da sam stekao utisak da su ljudi nogama i zatvorenih očiju slikali, ali možda može da posluži za poređenje cena.
Pozdrav
Bookmarks sajtovi