Ljudi sta mislite o Montblanc satovima ?
Misljenja su podeljena, u vecini malo negativna zato sto uglavnom ljude podseca na proizvode vezane za olovke.
Koliko sam ja uspeo da vidim izuzetno su kvalitetni satovi i vemo zanimljivi ...
Thanks
Ljudi sta mislite o Montblanc satovima ?
Misljenja su podeljena, u vecini malo negativna zato sto uglavnom ljude podseca na proizvode vezane za olovke.
Koliko sam ja uspeo da vidim izuzetno su kvalitetni satovi i vemo zanimljivi ...
Thanks
Da, misljenja o ovom brendu su poprilicno podeljena.
Ja spadam u onu malobrojnu grupu koja voli ovu marku i to iz prostog razloga, imaju kvalitetnu zavrsnu obradu mehanizama + razvojno odeljenje koje kreira zanimljive modifikacije.
Za mene, i vise nego dovoljno da ih postujem.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Interesantno, ja uglavnom sudim prvo po estetskom dozivljaju pa tek onda po masini. Samo jedan od pristupa, ne kazem da je i dobar ...
Meni se recimo izuzetno dopadaju, dizajn, zavrsna obrada, boje itd ...
Da kazem da su zbog svoje velicine satovi ovog proizvodjaca danas vrlo atraktivni. Ali na zalost, kvalitet zavrsne izrade je po meni znatno losiji nego kod recimo Tag-a, Logines-a, Maurice Lacroix.. u ciji cenovni rang ovi satovi i spadaju. Sa druge strane modeli su mi nekako "dedasti", mozda neko to voli, ali ja ne.
Bookmarks sajtovi