Posto sam se sinoc pohvalio kupovinom novog sata, danas cu uz vise fotografija,nadam se i kvalitetnijih,reci par reci o utiscima po otvaranju paketa i nosenju od dva dana.Narucen preko interneta direktno iz Squale u Milanu,urucen na kucnu adresu posle 7 dana.Za clanove koji nemaju iskustvo kupovine preko neta da napomenem da shipping ide preko UPS_a(20 eura)koji je uracunat u konacnu cenu sto mislim da nije neka cifra obzirom na brzinu,sigurnost,mogucnost pracenja paketa preko neta i dostave od strane UPS sluzbe na kucnu adresu.Sve to za 20 jura,sta reci!Otvaram sa nestrpljenjem paket,znate kako to vec izgleda,i iscekujem da vidim da li je to ono sto sam video na stotinama fotogravija i ko zna koliko video recenzija.WOW!Nijedna fotografija ne moze da docara tu lepotu plave boje Ajkule,taj kontrast plave-bele i narandzaste povezanih sa milaneze mesh koji je kvalitetan i na ovoj poliranoj varijanti(ima i mat) lezi kao saliven i daje dozu neverovatne elegancije ovom lepom satu.Sve je odradjeno bez greske,squale se bas potrudio da ne stedi ni na cemu.Neko od clanova je vec opisao tehnicku stranu sata pa ne bih a i nisam bas strucnjak da zalazim u tu stranu osim da dodam da je Eta 2824-2 "Cotes de Geneve" high grade(ovo je potvrdjeno strane "page&Cuper).Sat je 42mm precnika ali izgleda kao 40mm(slika sa citizenom 42mm),savrseno lezi na ruci,malo je tezi, sto opet ja volm,ali ne pretezak.Luminacija je solidna(bolja nego na fortisu Spacematic ali losija nego na citizenu.Rekao bih zadovoljavajuca.Cifer pregledan i jasan.Za sada drzi 4-5 sec.napred ali treba sacekati malo o konacnoj oceni.Sta, mozda, treba jos dodati:na ovoj novoj seriji(koja je izbacena krajem juna) na bezelu sa strane su stavljeni srafovi a od prosle serije luminacija vise nije od tricijuma sto mislim da je unapredjenje.Sve u svemu zadovojan.Squale me nije razocarao naprotiv, ova mala i nepravedno zapostavljena na ovim prostorima firma me je odusevila od poslovmosti(sa njima sam u kontaktu jos od prosle godine)pa do ljubaznosti i kvaiteta njihovog proizvoda.Slede fotografije.Enjoy.
Bookmarks sajtovi