59Likes
-
Re: Casio G-Shock GW9400 Rangeman
Beograd-Čukarica.
Ja sam na pola brda i zato mi je lakše da hvatam signal sa severne strane kuće.
Predajnik je u Nemačkoj i teoretski dobacuje (čini mi se ) bar 1300 km vadušnom linijom tako da je Srbija pokrivena.
Ipak,planine ,brda ,visoke zgrade, armatura u zidovima ,vremenske prilike...sve to utiče na jačinu i kvalitet signala.
Poenta-Možda će sat signal ''uhvatiti'' u tvojoj spavaćoj sobi,možda na terasi ili malo dalje od stana ali negde će ga ''uhvatiti''.
Sećam se da se neko (mislim iz Rakovice) žalio da ne može nikako da sat sihronizuje kod kuće pa je to radio na drugim (višim) mestima u gradu.
Poslednja ispravka: VLADAN P (15.7.2016. u 19:54)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
-
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Tokom noci se zakacio i odradio sta treba. Sad vidim one crtice na ekranu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Opet ja.....
Od kad sam kupio sat baterija nije uspela da se napuni tako da indikator pokazuje onu treću crticu "H". Držao sam za vikend sat na terasi (svetlo, sunce...) po ceo dan, ali nije pomoglo. Da li imate iskustva, koliko od prilike treba da se baterija skrz napuni ili je ipak nešto felerično na mom satu?
-
Mogu samo reći da je trebalo da se napuni do ''H''.
Zašto nije?-ne znam.
-
Neću ti rešiti problem, ali da prijavim da se na mom GX 56 dešava isto. Naime, otkako se prvi put ispraznio toliko da je otišao u hibernaciju, više se nikad nije napunio do H. Stoji na M koliko god bio pod suncem. Ne znam da li ima još ljudi koji ovo mogu da reprodukuju, ali meni liči na neki glitch u tehnologiji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
U oba slučaja to liči na smanjen kapacitet baterije ali ne mogu to tvrditi.
-
Meni se na modelu Casio W-S200H-1BVDF desilo da je baterija tek posle nekoliko meseci došla na punu napunjenost (H) pri čemu je sat nošen, bio je izložen svetlosti, nije stajao u kutiji ali bateriji je trebalo vremena.
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi