Sto te ne ubi Tuta Bugarin...
Imas gomilu satova sa kazaljkama,bas zbog toga valjda i uzimas G-Shock,da se razlikuje od ostalih,sat za razne aktivnosti i jedini pravi i autenticni Casio je onaj koji nema kazaljke,bar po meni...
Sto te ne ubi Tuta Bugarin...
Imas gomilu satova sa kazaljkama,bas zbog toga valjda i uzimas G-Shock,da se razlikuje od ostalih,sat za razne aktivnosti i jedini pravi i autenticni Casio je onaj koji nema kazaljke,bar po meni...
Uopšte se ne slažem sa Markom.
G-shock (sa ili bez kazaljki) će svakako da se razlikuje od svih drugih satova.
To da je Casio sinonim za digitalni sat - možda je tako bilo '70-ih('80-ih),ali od tada je prošlo 30 i nešto godina.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nisam hteo 100 puta da pisem G-Shock a inace G-Shock je sinonim za digitalni sat i misljenja sam da Milan uopste ne treba da razmatra kupovinu G-Shock-a sa kazaljkama uzimajuci u obzir koje satove sada trenutno poseduje.
Mada sa njim se nikad ne zna,sutra vec...
E,za G-Shock bi već mogao da se složim,ali verujem da će se i to promeniti kroz vreme.
Milane,kod nas nije neki preteran izbor G-Shock satova do 100 evra i lako ih je naći na netu.Ajde izaberi 2-3 koja ti se najviše dopadaju pa da vidimo.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
ma uzeo Porshe dizelasa
next year at this time I'll be a millionaire
Lep ti dizelas.
za sport i rekreaciju a placam kad kod imam neku crvenu eto zato sam se i odlucio da ga uzmem
Pravi terenac - dizelas.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Jel mogu i ja tako da ga kupim,da platim kad imam?
hahahaha
aj djole kad ga isplatim a necu dogo nadam se moci ces samo da vidimo koji su im ostali...
Bookmarks sajtovi