Podforum "Digitalni satovi" nije namenjen prodaji satova pa ću sve zainteresovane za informacije koje je član viper postavio zamoliti da komunikaciju nastave putem privatnih poruka.
Pozdrav
Podforum "Digitalni satovi" nije namenjen prodaji satova pa ću sve zainteresovane za informacije koje je član viper postavio zamoliti da komunikaciju nastave putem privatnih poruka.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Izvinjavam se veliki strumfe,nece se ponoviti,htedoh samo pomoci ljudima,da ustede koji dinar pri kupovini pomenutih satova...
Ne razumem zbog čega si se našao pogođenim ali ok, u suštini ni ne interesuje me. Izneo si informaciju da postoji mogućnost da se kupe satovi jeftinije što je ok, ali svaku dalju komunikaciju sa zainteresovanima obavljaj putem privatnih poruka. Tebi ili tom prodavcu niko ne brani da postavite oglase u podforumu koji je namenjen prodaji satova.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ma neee,nisi me razumeo,uopste se nisam nasao pogodjenim,ja sam te male boginje prelezao,i to sto si napisao je potpuno opravdano.Nekad se covek jednostavno zanese s pisanjem ,pa nezna dali je to sto je napisano na pravom mestu ili ne,ali zato si ti tu,zar ne?Bdw,ja ti nezameram,ako me opomenes,pa mora da se zna neki red!
Bookmarks sajtovi